«Ναι ρε πάμε κόκκινη ομάδα, πάμε ρε...» - Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

Ποιον παίκτη στηρίζει ξεκάθαρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @triantafillos_xatzinikolaou)
(instagram / @triantafillos_xatzinikolaou)

Το βράδυ της Κυριακής (8/1) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Survivor All Star, που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν (δείτε πόσο έφτασε στα νούμερα τηλεθέασης) και μέσα σε αυτούς, δεν γινόταν να μην το παρακολουθήσουν και παλιοί παίκτες που δεν μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και ας είχαν μιλήσει για να κλείσουν κάποια συμφωνία.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος, που χθες το βράδυ δεν σταμάτησε τις αναρτήσεις σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και την υποστήριξη του σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Εδώ να υπενθυμίσουμε μερικά από τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του Survivor All Star με τους παίκτες.

Aφού οι παίκτες βρέθηκαν με εντυπωσιακά ρούχα στο πάρτι του νησιού, ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχθηκε στην παραλία όπου στέκονται κάθε φορά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Εκεί άρχισε να ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο διαχωρίστηκαν οι ομάδες, κάτι που επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά του youweekly.gr πρώτο από όλους. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε πολλούς, μιας και τα ζευγάρια, πράγματι, χωρίστηκαν, με τον Σάκη Κατσούλη να "βουρκώνει" στο άκουσμα αυτού, ενώ η Βρισηίδα άρχισε ήδη να γκρινιάζει. Οι μόνοι που το απόλαυσαν είναι η Ευρυδίκη και ο Βασάλος, διότι θεωρούν πως είναι καλύτερα να είναι χώρια.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος και ήδη πολλοί από τους δυνατούς παίκτες "τα έφτυσαν" με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να σωριάζονται κάτω, ωστόσο μία ομάδα τα κατάφερε και έφερε την νίκη, ακόμη κι αν φαινόταν αδύνατο.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το youweekly, η κόκκινη ομάδα, των διασήμων δηλαδή, έκανε την διαφορά και βγήκε νικήτρια. Τον τελικό πόντο έφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης ενάντια στον Ηλία Γκότση.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου σχετικά με το Survivor All Star

Το βράδυ, λοιπόν, της Κυριακής (9/1) ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Αλέξη Παππά παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Survivor All Star και φυσικά δεν γινόταν να μην το αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο τραγουδιστής υποστήριξε φανερά από το πρώτο του insta-story τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη δείχνοταν έτσι ότι θα είναι για πάντα "φανατικός" οπαδός της κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ ποιοι είναι μέσα σε αυτή) , αλλά δεν γινόταν να μην μιλήσει για τον διαχωρισμό των Κατσούλη-Ρουμελιώτη σε διαφορετικές παραλίες.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου στο instagram

Φυσικά έκανε και στο σχόλιο του στην επίσημη σελίδα του Survivor All Star αναφέροντας κάποια παράπονα.

Το σχόλιο του στην επίσημη σελίδα του Survivor All Star