Survivor all star: «Μην είσαι τόσο στόκος ρε...» - Με δάκρυα στα μάτια ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την υποψηφιότητά του

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μην είσαι τόσο στόκος ρε...» - Με δάκρυα στα μάτια ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την υποψηφιότητά του

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η Κυριακή 8/1 για το Survivor all star με τους παίκτες, που μπήκαν ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης να δείχνουν ο ένας στον άλλον τα δόντια τους (δείτε εδώ την απίστευτη τηλεθέαση που έφτασε το παιχνίδι).

Μπορεί να είδαμε την έναρξη με φορέματα και κοστούμια, ωστόσο πολύ γρήγορα περάσαμε στον αγώνα με τους μαχητές να χάνουν το έπαθλο του νερού και την πρώτη ασυλία.

Έτσι λοιπόν στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης, με τον Περικλή Κονδυλάτο να βγαίνει για τα καλά στον τάκο, από τους συμπαίκτες του.

Τα δάκρυα του Περικλή Κονδυλάτου μετά την υποψηφιότητά του

Ο ίδιος φυσικά δε δέχτηκε την στάση των συμπαικτών του βγάζοντας ένα περίεργο πρόσωπο προς τα έξω κάτι, που συνεχίστηκε και τη Δευτέρα 9/1 με τον ίδιο να ξεσπάσει σε κλάματα (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχωρεί).

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός.

Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είπε ο Κονδυλάτος.