«Δεν χώρισαν ποτέ» - Ο Τριαντάφυλλος ξεμπροστιάζει Κωνσταντίνο Βασάλο & Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το σχόλιο του για τη σχέση τους μέσα στο Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν χώρισαν ποτέ» - Ο Τριαντάφυλλος ξεμπροστιάζει Κωνσταντίνο Βασάλο & Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Τριαντάφυλλος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor All Star και παρακολουθεί κάθε επεισόδιο όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα σήμερα 10/1 που πετάει για την Αυστραλία όπου έχει συναυλία. Ήδη ο τραγουδιστής έχει απασχολήσει έντονα με τις αναρτήσεις του για το παιχνίδι και στο Πρωινό μας εξαιτίας του επικράτησε χαμός.

Στο στόχαστρο του έχουν μπει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τον πρώτο τον έκραξε άσχημα στην πρεμιέρα, καθώς τον είχε ειρωνευτεί για την τηλεθέαση και τους μεγαλογιατρούς. Την ανάρτηση του αρκετοί θεώρησαν άδικη, καθώς όπως ανέφεραν την έκανε με χιούμορ και όχι από κακία!

Όσον αφορά τώρα τον Νίκο Μπάρτζη, μια δήλωση που έκανε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας χθες 9/1 ήταν αρκετή για να γίνει έξαλλος ο Τριαντάφυλλος και με την σειρά του να τον κράξει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και η αναφορά σε Βαλαβάνη & Βασάλο

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο όπου έφευγε για Αυστραλία και τον ρώτησε η δημοσιογράφος για τον Νίκο Μπάρτζη, την ατάκα του και την ανάρτηση του, με τον Ντάφυ να απαντάει:

«Ο Μπάρτζης είπε όσα είπε για πλάκα για τους φίλους του κι εγώ αυτά που ανέβασα τα ανέβασα για τους φίλους μου, δεν έχει μόνο αυτός φίλους. Όταν λένε κάτι για μένα, λέτε ότι μου τα λένε για πλάκα, δεν έχω βρει κάποιον σύμμαχο, οπότε για πλάκα κι εγώ… Καμία σχέση, με τον Νίκο μιλάμε συνέχεια είναι σαν να πεταχτεί ο Σάκης Κατσούλης να πει κάτι κακό για μένα, που εκεί εντάξει θα είναι η αποθέωση του αιώνα», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Στην συνέχεια ωστόσο και με αφορμή το συμβάν ανάμεσα τους η δημοσιογράφος της εκπομπής, τον ρώτησε για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ», ήταν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου.