Survivor All Star: «Έβγαλες κακία και...» - Η σκληρή "επίθεση" του Τριαντάφυλλου στον Νίκο Μπάρτζη

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έβγαλες κακία και...» - Η σκληρή

Στο χθεσινό 9/1 επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της πρώτης εβδομάδας. Οι Κόκκινοι έχασαν στο 9-9 και έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα λοιπόν άναψαν, αφού οι Μπλε έκραξαν τους Κόκκινους με την επιλογή τους. Το λόγο ειδικά πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας που ήταν αντίθετος και επικράτησε ένας μικρός χαμός.

Ο Νίκος Μπάρτζης σαν να έπαθε το γνωστό dejavu, τότε που ήταν στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, και έτσι παρομοίασε τον αντίπαλο παίκτη του με τον Ντάφυ, καθώς όπως είπε ''πεταγόταν'' στην κουβέντα.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Νίκο Μπάρτζη για την ατάκα του στο Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος που παρακολουθεί φανατικά το All Star, δεν δίστασε να του απαντήσει με τον δικό του τρόπο. Μπορεί κάποτε να είχαν καλές σχέσεις, όμως από εδώ και πέρα οι σχέσεις τους φαίνεται θα είναι... άσχημες.

Ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη απατώντας στην «κακία» του στο συμβούλιο του νησιού, γράφοντας:

«Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι και εκεί;».

Εναντίον και του Βασάλου

Μια δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου με χιουμοριστικό τρόπο ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ο Ντάφυ να τον βρίζει δημόσια.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο (δείτε εδώ τι είχε στα χέρια στο αεροδρόμιο πριν φύγει) με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όταν όμως ενημερώθηκε για το ότι ο Ντάφυ δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Έχοντας δει την δήλωση του λοιπόν, έγινε έξαλλος και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησε να τον κράζει άσχημα.

«Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε στο πρώτο story - δείτε το δεύτερο εδώ.

Ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο