Την ήθελαν σε σχέση με ηθοποιό από τη ''Γη της ελιάς'' - Η αφοπλιστική απάντηση της Τζόυς Ευείδη

«Είμαι...»

NDP

Η Τζόυς Ευείδη ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών, που μπορεί να μην δίνουν συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το πάρει απόφαση έχει πάντα μια αφοπλιστική ειλικρίνεια απέναντι στις ερωτήσεις, που της γίνονται.

Η ηθοποιός λοιπόν με αφορμή την παράσταση, που συμμετέχει πιάστηκε από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται το πρωί της Παρασκευής 13/1.

Expand player

Η ίδια παρά το γεγονός, πως ερωτήθηκε κυρίως για τη δουλειά της, βρήκε από μόνη την αφορμή και μίλησε για τα προσωπικά της, κάνοντας μία ηχηρή αποκάλυψη. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα, που την ήθελαν σε σχέση με γνωστό ηθοποιό από τη Γη της ελιάς (δείτε εδώ με ποιον και τι δηλώνει ο ίδιος) με εκείνη να ξεκαθαρίζει παλιότερα:

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο. Είναι φίλος μου πολύ. Άντε καλέ… Σταμάτα, τι λες… μεγάλη γυναίκα. Με ηθοποιό δεν θα κάνω ποτέ σχέση», είχε πει η Τζόυς Ευείδη.

Αυτή τη φορά όμως, μιας και βλέπει ότι δεν έχει γίνε τόσο πειστική, ξανά πήρε το λόγο και έκανε γνωστό όχι μόνο ότι δεν είναι σε σχέση με το Μανώλη Κλωνάρη, αλλά αυτοαποκαλέστηκε και γεροντοκόρη.

Η αποκάλυψη της Τζόυς Ευείδη για την προσωπική της ζωή

ΤΖ.Ε Το δικό μου φλουρί είναι αυτό που ζούμε εδώ στο θέατρο. Μου έλειψε πολύ η δουλειά, με τον κορονοϊό.

Σ.Β.: Κι εγώ θα έλεγα τα σκυλιά και τα γατιά σου

ΤΖ.Ε.: Όχι, δεν είναι το φλουρί μου αυτά. Ούτε σύντροφο έχω, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη.

Μ.Λ.: Τι δηλώσεις είναι αυτές;

ΤΖ.Ε.: Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε, είμαι γεροντοκόρη. Και το φλουρί μου είναι αυτή η παράσταση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είχε μείνει έγκυος και απέβαλε - Η σοκαριστική εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά η Τζόυς Ευείδη

«Ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις μωρ' τρελή;» - Ξέσπασε η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα του Happy Day