«Τη λατρεύω...» - Ο Μανώλης Κλωνάρης απαντάει ανοιχτά για τη σχέση του με την Τζόυς Ευείδη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τη λατρεύω...» - Ο Μανώλης Κλωνάρης απαντάει ανοιχτά για τη σχέση του με την Τζόυς Ευείδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Μανώλης Κλωνάρης, ο σκοτεινός «Ανέστης» από τη Γη της Ελιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει την απάντησή του για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την Τζόυς Ευείδη.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει ακούσει τις φήμες, ωστόσο δηλώνει μόνος, ενώ τονίζει πως έχει υπέροχη σχέση με την Τζόυς Ευείδη.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Μανώλη Κλωνάρη με την Τζόυς Ευείδη

«Το ξέρω για τη φήμη. Υπάρχει δόση αλήθειας ότι κάνουμε πολύ καλή παρέα. Τη λατρεύω. Μπορώ να τσακωθώ με άνθρωπο αν μου μιλήσει άσχημα για την Τζόυς, τόσο πολύ την έχω μέσα στην καρδιά μου... Είμαι μόνος μου. Η ιδανική σύντροφος είναι αυτή που κάνουμε καλή παρέα, να έχει χιούμορ. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι από τον χώρο ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Μανώλη Κλωνάρη

Ο Μανώλης Κλωνάρης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γκάμπυ (2015), Το σπίτι των επιθυμιών (2020), ΓΚΑΜΠΥ (Μείνατε ευαίσθητοι) (2016), Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η Γη της Ελιάς (2021).

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».