«Ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις μωρ' τρελή;» - Ξέσπασε η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα του Happy Day

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις μωρ' τρελή;» - Ξέσπασε η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα του Happy Day

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 26/5 και μίλησε ακομπλεξάριστα για την καριέρα της στην τηλεόραση και γενικότερα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί, ενώ στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε περισσότερες δηλώσεις για το θέμα.

Οι δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Ναι, καλέ. Όλοι δεν έχουμε δεχθεί; Φυσικά», είπε για την άσχημη συμπεριφορά των συναδέλφων που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς και εξήγησε πως δρα μέχρι τώρα: «Κάνω υπομονή, βασικά, για να μη με πούνε σκύλα, τι να κάνεις».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε με μία δόση χιούμορ και ειρωνείας, λέγοντας πως σε αντίθεση με την μυθοπασία εκείνη δεν "ανεβαίνει": «Εγώ πάλι είμαι στα κάτω μου. Δεν είχα καμία πρόταση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Μου δίνει πολύ χαρά να νιώθω ξοφλημένη. Ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις μωρ' τρελή;».

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που βγάλανε πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Ή ήμουνα μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ», κατέληξε έπειτα.

«Χέ@@@κα και να με λογοκρίνουν για...»

Στην κάμερα του Breakfast at Star έκανε δηλώσεις η αγαπητή στο κοινό Τζόυς Ευείδη, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 15/4 στην εκπομπή. Η γνωστή ηθοποιός, με τον μοναδικό της όπως πάντα τρόπο, απάντησε για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς εξαιτίας της αγάπης της για τα ζώα αλλά και για τον εθελοντισμό.

«Όποιος ασχολείται με τον εθελοντισμό και τα αδέσποτα πάντα φτάνει σε ακραίες καταστάσεις. Και να με λογοκρίνουν για την αγάπη μου στα ζώα χέστηκα να σου πω την αλήθεια. Είμαι από τους τρελούς που δεν με θέλουν και πολύ για παρέα στα social γιατί ανεβάζω σκυλιά γατιά και με σκυλοβαριούνται και αποχωρούν.

Χιλιάδες φορές έχω τσακωθεί για τα ζώα. Με έχουν βρίσει γιατί περπατάω με το σκυλί στον δρόμο!»