«Ξέσπασα σε κλάματα...» - Σοκάρει ο Μπένος με την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στο Maestro

«Σταμάτησα το γύρισμα και...»

Ο Γιώργος Μπένος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 14/1 στο Dot με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις τόσο για τη δική του ζωή όσο και για τα μαθήματα, που έδωσε στην κοινωνία μέσα από το ρόλο, που έπαιξε στο Maestro του Mega.

Ο ηθοποιός έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για το ταλέντο του, αλλά και για το πως διαχειρίστηκε την επιτυχία, που έλαβε ως δίδυμο στη σειρά με το συνάδελφό του Oρέστη Χαλκιά.

Expand player

«Από το δικό μου περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες;

Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς εαυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω», είχε πει ο ηθοποιός για τον γκέι ρόλο στο Maestro (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter).

Πολύ ενδιαφέροντα ήταν μάλιστα και όσα δήλωσε ο Μπένος για τις βίαιες σκηνές, που γύρισε με τον Γιάννη Τσορτέκη τον πατέρα του στο σίριαλ, καθώς μετά τη λήξη του πρώτου κύκλου δηλώνει πλέον πως ήταν από τα δύσκολα σημεία για εκείνον στη σειρά.

Oι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για τις σκηνές βίας στο Maestro

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία.

Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα», είπε ο Γιώργος Μπένος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Maestro: Σάλος στο twitter με το χθεσινοβραδινό γκέι φιλί - «Παίζει όντως αυτό στην ελληνική τηλεόραση ή το φαντάζομαι»

«Μετά το φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για την αντιμετώπιση του κοινού σχετικά με σκηνή της σειράς