«Μετά το φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για την αντιμετώπιση του κοινού σχετικά με σκηνή της σειράς

Όλα όσα προβληματίζουν τον ηθοποιό της σειράς του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μετά το φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για την αντιμετώπιση του κοινού σχετικά με σκηνή της σειράς

Το βράδυ της Πέμπτης (8/12) βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Μπένος στο «Night Out» και μίλησε για την τηλεοπτική σειρά του Maestro. Στην βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο ηθοποιός της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, - πρόσφατα έγινε γνωστό πως πούλησε τα δικαιώματα της σειράς στο Netflix (δείτε εδώ το εξωφρενικό ποσό) - αναφέρθηκε σε μια σκηνή που το κοινό ήταν κάπως διστακτικό.

Μαζί με τον Γιώργο Μπένο ήταν και ο Ορέστης Χαλκιάς και μίλησαν για το περιβόητο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν τηλεοπτικά οι ρόλοι τους, Σπύρος και Αντώνης.

Οι αναφορές του Γιώργου Μπένου για το φιλί στο Maestro

Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαβόητη σκηνή με το "γκέι" φιλί που έδωσαν στο Maestro αλλά και για τις αντιδράσεις του κοινού.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε πως είμαστε στο 2022 και όλα αυτά υπάρχουν και δεν θα έπρεπε να θεωρείται περίεργο και να εστιάζουμε σε άλα περιστατικά και γεγονότα. Ακόμη, εξομολογήθηκε πως από το δικό του περιβάλλον είχε μόνο θετικά σχόλια και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην "επόμενη μέρα" από την προβολή του φιλιού, που μπήκε από συνήθεια στο διαδίκτυο και είδε τα σχόλια που ακολουθούσαν και τα θεώρησε λίγο "τσίζ" και ανησυχητικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Από το δικό μου περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς εαυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω».

«Πολλά, πολλά. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, έκανε λόγο για ένα μήνυμα που δέχτηκε από ένα παλικάρι, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο.

«Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! «Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή» μου έγραψε» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Ορέστης Χαλκιάς στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Εννοείται πως δεν θα τους άφησε έτσι ο παρουσιαστής την prime time εκπομπής του Mega και τους έβαλε να παίξουν ένα παιχνίδι.