«Δεν χρειαζόμαστε άλλο την συμμετοχή σου» - Το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου

Στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, καθημερινά πλέον πραγματοποιούνται αγώνες που θυμίζουν το Survivor, αλλά έχουν μία χιουμοριστική νότα. Στην χθεσινή (19/1) μάχη, η Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου φαίνεται πως πήρε τη νίκη, αλλά ο παρουσιαστής ήθελε να σιγουρευτεί και ζήτησε να κάνουν ένα νέο αγώνα παίζοντας πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί, όπου και επιβεβαιώθηκε η επιτυχία της δεύτερης, αποκτώντας το τοτέμ της νίκης.

Την Παρασκευή 20/1, όμως, ο ίδιος δήλωσε πως είναι δυσαρεστημένος και αισθάνεται αδικημένος με αυτή την εξέλιξη, διότι ακόμα και στην παράσταση που είχε μετά ήταν εξουθενωμένος, ενώ η συνάδελφός του, κέρδισε απλά παίζοντας το πιο απλό και εύκολο παιχνίδι.

Expand player

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου

Εκείνη μπήκε μέσα τότε στο πλατό, τονίζοντας πως είχε γαστρεντερίτιδα, με εκείνον να της απαντά έξαλλος: «Δεν χρειαζόμαστε άλλο την συμμετοχή σου. Ήρθες έκλεψε μία νίκη, με πέτρα ψαλίδι χαρτί και μια χαρά» (δείτε εδώ την αλήθεια για το συμβόλαιο που έκλεισε ο Μουτσινάς).

Και εκείνη τον αποστόμωσε, λέγοντάς του: «Μη γκρινιάζεις να χαρείς, έχει μάτια ο κόσμος και βλέπει» (δείτε εδώ αν αποχωρεί όντως από την εκπομπή).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλό μεσημεράκι»: Κόπηκε η λαλιά στον Νίκο Μουτσινά με την ατάκα της Βάνιας - Της ξέφυγε στον αέρα της εκπομπής

Καλό Μεσημεράκι: «Καυτό» ατύχημα για τη Βάνια - Έτρεχε να την καλύψει ο Νίκος Μουτσινάς