Καλό Μεσημεράκι: «Καυτό» ατύχημα για τη Βάνια - Έτρεχε να την καλύψει ο Νίκος Μουτσινάς

Η φωτογράφιση δεν πήγε όπως την είχαν σχεδιάσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Καυτό» ατύχημα για τη Βάνια - Έτρεχε να την καλύψει ο Νίκος Μουτσινάς

Όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, έτσι και το μεσημέρι της Τρίτης (6/12), η Βάνια εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι προκειμένου να φωτογραφηθεί όπως τα μοντέλα του GNTM (δείτε εδώ τι συνέβη στο σετ του ριάλιτι χθες βράδυ).

Ντυμένη λοιπόν σαν την Μέριλιν Μονρό, η Βάνια εμφανίστηκε στο πλατό με αέρα από τη δεκαετία του 50 και ανέβηκε σε ένα βάθρο προκειμένου να φωτογραφηθεί.

Από κάτω, δύο άνθρωποι της εκπομπής της έριχναν αέρα για να σηκώνεται το φόρεμά της και να κάνει την κλασική πόζα της κορυφαίας ηθοποιού.

Η Ματίνα Νικολάου, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Βάνιας για λογαριασμό της εκπομπής, έχει βρεθεί στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό καθώς γίνονται πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν σκοπεύει να φύγει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις και για τηλεόραση και για θέατρο. Πάντα παίρνω τη συμβουλή του Νίκου, είμαστε χρόνια συνεργάτες κι έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη συνεργασία που δεν τον αποχωρίζομαι εύκολα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ματίνα Νικολάου, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως οι τελευταίες φήμες γύρω από τον Νίκο Μουτσινά, αφορούν μία μεγάλη πρόταση που του έγινε από το κανάλι του Φαλήρου (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Το «καυτό» ατύχημα της Βάνιας στο Καλό Μεσημεράκι

Έλα όμως που ο αέρας ήταν πολύς και έτσι η Βάνια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το φόρεμά της, με αποτέλεσμα να σηκωθεί ολόκληρο και να φανεί ξεκάθαρα το εσώρουχό της. Βέβαια, είχε προνοήσει και είχε βάλει ένα μικρό σορτσάκι από μέσα προκειμένου να είναι καλυμμένη.

Ο Νίκος Μουτσινάς μόλις κατάλαβε τι συνέβη πήγε αμέσως μπροστά της προκειμένου να μην φανεί τίποτα στην κάμερα, ωστόσο οι συνεργάτες της, συνέχισαν να της κάνουν πλάκα και να της ρίχνουν αέρα φέρνοντας άπειρο γέλιο.