Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Πρόταση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ στον Νίκο Μουτσινά - Τι συνέβη

Έτσι θέλουν να τον κρατήσουν στο κανάλι

Πρόταση
News 26.11.2022 13:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μυστήριο υπάρχει γύρω από το όνομα του Νίκου Μουτσινά και την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, καθώς λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έχει ακουστεί η είδηση πως φέτος είναι η τελευταία του χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που είχε πει στο πλατό του Πρωινού, πως ο παρουσιαστής έχει δεχθεί πρόταση από ένα πολύ μεγάλο όνομα του χώρου της τηλεόρασης και πως ήδη έχει συμφωνήσει να παρουσιάζει την δική του εκπομπή... σε άλλο κανάλι.

Βέβαια, τίποτα από όσα έχουν ακουστεί δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστό τι θα συμβεί με Νίκο και ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή Open Weekend ωστόσο, μετέφερε την πρόταση που δέχτηκε ο παρουσιαστής από το κανάλι του, με σκοπό να τον κρατήσουν στην ομάδα τους και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού πρόκειται για ένα δυνατό όνομα της τηλεόρασης και δεν θα θέλουν να τον χάσουν.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στον Νίκο Μουτσινά

O Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή θέλουν να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θα προβάλλεται την ώρα που παίζει το Καλό Μεσημεράκι, δηλαδή στις 15:00.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο τι θέλει ο ίδιος να κάνει μετά το τέλος της εκπομπής του. Από πλευράς τους παρουσιάστρια και πάνελ του Open Weekend, σχολίασαν πως δεν νομίζουν πως ο Νίκος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκείνος ζήτησε ξεμάτιασμα και εκείνη τον χαστούκισε στον "αέρα" του ΣΚΑΪ - Τι συνέβη στο Καλό Μεσημεράκι

«Γιατί ασχολείται η Φαίη Σκορδά;» - Η κίνηση της παρουσιάστριας που εκνεύρισε τον Νίκο Μουτσινά

Share