GNTM 5: «Δεν το κάνω...» - Η αμηχανία της Γεωργιάννας στη φωτογράφιση με τα αγόρια

Της κόστισε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Δεν το κάνω...» - Η αμηχανία της Γεωργιάννας στη φωτογράφιση με τα αγόρια

Με αέρα Μυκόνου φωτογραφήθηκαν τα κορίτσια στο GNTM 5, στο Star τη Δευτέρα 5/12 με τις απαιτήσεις, λίγα επεισόδια πριν από τον μεγάλο τελικό να είναι ομολογουμένως πολλές και συγκριτικά αυξημένες.

Οι 8 διαγωνιζόμενες λοιπόν, φωτογραφήθηκαν σε ένα κόνσεπτ στημένο στη θάλασσα, σε μία από τις πολλές παραλίες του νησιού, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα (δείτε εδώ σε ποια κοπέλα δόθηκε) να είναι μοιρασμένα από τη Μύρια.

Η Γεωργιάννα, παρά το γεγονός, ότι πήγε με περίσσιο θάρρος και αυτοπεποίθηση να ποζάρει ανάμεσα στους άντρες μοντέλα με το μαγιό της, δεν έκανε πόζες σαν τη Μικαέλα (δείτε εδώ τα επικά σχόλια για τις πόζες της) και μάλιστα δεν υπάκουγε στις συμβουλές του φωτογράφου, κάτι που εκνεύρισε τους κριτές και δεν έφερε εν τέλει καλό αποτέλεσμα στο πλατό.

Η άβολη στάση της Γεωργιάννας στη φωτογράφιση και τα σχόλια των κριτών

Η στιγμή της αποχώρησής της

Λίγο λοιπόν μετά την παίκτρια, που λόγω πολύ καλής απόδοσης κατάφερε να ξεχωρίσει και να μην συνυπολογιστεί στην αποχώρηση φτάσαμε στο πλατό με τις σκληρές κριτικές.

Πριν την 7αδα λοιπόν, δεν κατάφερε να συνεχίζει το ταξίδι της η Γεωργιάννα, η οποία ήταν και το disadvantage και μεταξύ της Μάρας και της ίδιας, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως αποχωρεί η αθλήτρια.

GNTM 5 - Γωργιάννα

TAGS