GNTM 5: «Που είσαι στεφάνι μου να με καμαρώσεις» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τις πόζες της Μικαέλας

Πολύ άνετη ανάμεσα στα μοντέλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Που είσαι στεφάνι μου να με καμαρώσεις» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τις πόζες της Μικαέλας

Μέχρι τη Μύκονο είδαμε να ταξιδεύουν τα κορίτσια του GNTM 5 στο Star μαζί με τους κριτές και την παραγωγή του διαγωνισμού μόδας, με τις αντιδράσεις γι αυτό το ταξίδι να ποικίλουν.

Οι ανατροπές για τις διαγωνιζόμενες ξεκίνησαν με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί των ανέμων, αφού μια ανακοίνωση των κριτών τις πάγωσε κυριολεκτικά όλες (δείτε εδώ τι συνέβη).

Σε ότι αφορά τη φωτογράφιση αποχώρησης είδαμε τα μοντέλα να δοκιμάζονται σε ένα κόσνεπτ στην θάλασσα με κάποια από τα κορίτσια να ποζάρουν ανάμεσα σε άντρες μοντέλα.

Η Μικαέλα από τη μεριά της, ήταν πολύ άνετη και με το κόκκινο μαγιό της, απέσπασε τις καλύτερες και πιο επικές αντιδράσεις για της πόζες της μέσα από τα σχόλια στο twitter.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το σημερινό (5/12) επεισόδιο στο GNTM 5

Η ευχάριστη ανακοίνωση για την Μιακέλα στη Μύκονο

Πολλές από τις 8 διαγωνιζόμενες, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι δεν είχαν ξαναπάει στο νησί, ωστόσο κατάφεραν να εγκλιματιστούν απευθείας στο κοσμοπολίτικο αυτό μέρος.

Οι ανατροπές ωστόσο, άρχισαν να ανακοινώνονται μία - μία από την κριτική επιτροπή, καθώς λίγο μετά από την απρόσμενη αποχώρηση, που αναμένεται να δούμε, η Βίκυ Καγιά έκανε γνωστό κάτι ακόμα.

Τα κορίτσια, φωτογραφήθηκαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ μαζί με τους κριτές, με την καλύτερη εν τέλει φωτογραφία να πηγαίνει στην Μικαέλα Νόβακ. Η Καγιά λοιπόν, αφού της έδωσε τα εύσημα, της έκανε γνωστό, πως με βάση αυτήν την κατάκτηση δε θα συνυπολογιστεί στη διαδικασία αποχώρησης.

Μικαέλα Gntm 5