GNTM 5: Έφυγαν για Μύκονο τα μοντέλα - Οι αντιδράσεις λίγο πριν πατήσουν το πόδι τους στο νησί των ανέμων

Πλάνα από το καράβι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Έφυγαν για Μύκονο τα μοντέλα - Οι αντιδράσεις λίγο πριν πατήσουν το πόδι τους στο νησί των ανέμων

Διαφορετικό και εντελώς ανατρεπτικό είναι το σημερινό 5/12 επεισόδιο, που θα δούμε στο GNTM 5 του Star με τα κορίτσια, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο του διαγωνισμού να ταξιδεύουν στη Μύκονο.

Η ανακοίνωση ήρθε, όπως πάντα μέσα από ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην οθόνη του σπιτιού, με τα κορίτσια να αντιλαμβάνονται, πως πρέπει να φτιάξουν γρήγορα τις βαλίτσες τους.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν πολύ μεγάλος και αυτό φάνηκε από τα πρώτα πλάνα, που τα μοντέλα ετοίμασαν τις βαλίτσες τους, στη συνέχεια μπήκαν στο μαύρο βανάκι της παραγωγής και ύστερα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την αλλαγή ώρα στο gntm).

Το πρώτο ταξίδι του GNTM 5

Η παραμονή τους στο πλοίο έκρυβε αγωνία, καθώς δεν μιλάμε για ταξίδι αναψυχής, αλλά για άλλη μια, απαιτητική σίγουρα, δοκιμασία αποχώρησης (δείτε εδώ γιατί έκανε η Χατζηπαντελή unfollow την Καγιά).

GNTM 5 - Μύκονος

Στη Μύκονο κριτές και παίκτριες του GNTM 5

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα του GNTM 5 και φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δοκιμασίες πέρα από τις συνηθισμένες, όπως αυτή που θα γίνει στη Μύκονο.

Τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και αυτό αποδεικνύεται από το επαγγελματικό ταξίδι των κριτών στη Μύκονο, το οποίο και είχαμε πληροφορηθεί πολύ νωρίτερα από τη σημερινή 5/12 προβολή του επεισοδίου μέσω του Mykonoslive.tv .

Το Mykonos Live Tv είχε εντοπίσει τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα σε γνωστό beach bar στην Ψαρρού να φωτογραφίζονται με τη μασκότ του καταστήματος, που δεν είναι άλλη από τον μπλε παπαγάλο.