GNTM 5: Της μείωσαν τον χρόνο στη φωτογράφιση - ''Πανικός'' με το disadvantage της Μύριας

Κάποιες κοπέλες το σχολίασαν αρκετά έντονα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Της μείωσαν τον χρόνο στη φωτογράφιση - ''Πανικός'' με το disadvantage της Μύριας

Τα 8 κορίτσια, που έχουν καταφέρει να απομείνουν στο GNTM 5, του Star έχουν σίγουρα πολλά από τα στοιχεία, που απαιτεί ένα επαγγελματίας - μοντέλο.

Επειδή όμως ο ανταγωνισμός αυξάνεται, όσο φτάνουμε στο τέλος, τα μοντέλα προσπαθούν να δείχνουν περισσότερο το σκληρό τους πρόσωπο η μία στην άλλη με σκοπό να αναδεικνύουν όλες τον εαυτό τους.

Και ενώ λοιπόν το σημερινό 5/12 επεισόδιο γυρίστηκε στη Μύκονο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις των κοριτσιών στην είδηση, πως φεύγουν για Μύκονο) έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αφού μια κοπέλα πήρε το εισιτήριο της πιο κοντά στον τελικό (δείτε εδώ ποια) και άλλη μία θα έφευγε από εκεί, που δεν το περίμεναν.

Το disadvantage της Μύριας στο GNTM 5

Λίγο πριν τη φωτογράφιση αποχώρησης όμως, είδαμε τη Μύρια, η οποία είχε την προηγούμενη καλύτερη φωτογραφία να δίνει το disadvantage σε μία κοπέλα, που συζητήθηκε από όλες τις άλλες.

Στη Γεωργιάννα λοιπόν, έπεσε ο κλήρος με τη Μύρια να θέτει ως επιχείρημα, πως το 1,5 από τα 3 λεπτά θα κόμπλαραν την κοπέλα.

GNTM 5 - Γεωργιάνα

Τι συμβαίνει με τον 6ο κύκλο του GNTM

Το ριάλιτι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, μιας και τον Δεκέμβρη θα γίνει ο τελικός (δείτε εδώ ποια αποχώρησε χθες 29/11) για αυτό και ήδη γίνονται σκέψεις για το αν θα υπάρξει 6ος κύκλος αλλά και από ποια άτομα θα αποτελείται.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, ένας από τους κριτές μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί το GNTM σαν πρότζεκτ και του χρόνου, αλλά χωρίς αυτόν και πιθανότατα χωρίς ακόμα ένα μέλος της ήδη υπάρχουσας κριτικής επιτροπής (δείτε εδώ ποιο).

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα και πάμε για το live τέλος Δεκεμβρίου περίπου. Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, ήταν σαν ταινία. Το GNTM για μένα που το έκανε πολύ νωρίς, συναισθηματικά δεν ξέρω εάν θα είναι με μένα, δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Επειδή πραγματικά ήθελα πολύ να το κάνω αλλά λογιστικά με έβγαλε από την νόρμα μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να φύγω να ξανάρθω γιατί έχω κάποια συμβόλαια που πρέπει να είμαι στο Παρίσι. Δεν στεναχωρήθηκε από τα αρνητικά σχόλια αλλά εκνευρίστηκα με την ανευθυνότητα κάποιων», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ALPHA.

Ο λόγος για τον Τάσο Σοφρωνίου, για τον οποίο μάλιστα πράγματι επιβεβαίωσε και η Super Κατερίνα πως δεν θα βρίσκεται στον 6ο κύκλο, την θέση του οποίου πιθανότατα να πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή.