GNTM 5: «Πάει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό» - Εκτοξεύτηκε μια μόνο παίκτρια με την ανακοίνωση των κριτών

Τα πάνω κάτω στη Μύκονο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Πάει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό» - Εκτοξεύτηκε μια μόνο παίκτρια με την ανακοίνωση των κριτών

Διαφορετικά είδαμε να εξελίσσεται το επεισόδιο της Δευτέρας 5/12 στο GNTM 5, του Star, το οποίο έλαβε χώρα στη Μύκονο με τα κορίτσια να δοκιμάζονται σε νέες δοκιμασίες, με το θαλάσσιο στοιχείο και τον αέρα της Μυκόνου να επικρατεί.

Πολλές από τις 8 διαγωνιζόμενες, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι δεν είχαν ξαναπάει στο νησί, ωστόσο κατάφεραν να εγκλιματιστούν απευθείας στο κοσμοπολίτικο αυτό μέρος.

Οι ανατροπές ωστόσο, άρχισαν να ανακοινώνονται μία - μία από την κριτική επιτροπή, καθώς λίγο μετά από την απρόσμενη αποχώρηση, που αναμένεται να δούμε, η Βίκυ Καγιά έκανε γνωστό κάτι ακόμα.

Η ευχάριστη ανακοίνωση των κριτών στο GNTM 5

Τα κορίτσια, φωτογραφήθηκαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ μαζί με τους κριτές, με την καλύτερη εν τέλει φωτογραφία να πηγαίνει στην Μικαέλα Νόβακ. Η Καγιά λοιπόν, αφού της έδωσε τα εύσημα, της έκανε γνωστό, πως με βάση αυτήν την κατάκτηση δε θα συνυπολογιστεί στη διαδικασία αποχώρησης.

Μικαέλα Gntm 5

Οι αντιδράσεις λίγο πριν πατήσουν το πόδι τους στο νησί των ανέμων

Διαφορετικό και εντελώς ανατρεπτικό είναι το σημερινό 5/12 επεισόδιο, που θα δούμε στο GNTM 5 του Star με τα κορίτσια, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο του διαγωνισμού να ταξιδεύουν στη Μύκονο.

Η ανακοίνωση ήρθε, όπως πάντα μέσα από ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην οθόνη του σπιτιού, με τα κορίτσια να αντιλαμβάνονται, πως πρέπει να φτιάξουν γρήγορα τις βαλίτσες τους.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν πολύ μεγάλος και αυτό φάνηκε από τα πρώτα πλάνα, που τα μοντέλα ετοίμασαν τις βαλίτσες τους, στη συνέχεια μπήκαν στο μαύρο βανάκι της παραγωγής και ύστερα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την αλλαγή ώρα στο gntm).

Η παραμονή τους στο πλοίο έκρυβε αγωνία, καθώς δεν μιλάμε για ταξίδι αναψυχής, αλλά για άλλη μια, απαιτητική σίγουρα, δοκιμασία αποχώρησης (δείτε εδώ γιατί έκανε η Χατζηπαντελή unfollow την Καγιά).

GNTM 5 - Μύκονος