GNTM 5 highlights 29/11: Τα κλάματα στο σετ και η παίκτρια φαβορί που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / gntmgr
Instagram / gntmgr

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο του GNTM 5 του STAR που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 29/11, στο τέλος του οποίου είδαμε ακόμα ένα μοντέλο να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Τα 29/11 highlights του GNTM 5

Μπορεί τα κορίτσια του GNTM 5 να μη δίστασαν να φορέσουν στον Χρήστο Μπίρμπα ακόμα και φούστα με τακούνια, ωστόσο ο coach του παιχνιδιού, μαζί με τη Μαίρη Βιτίναρος, επισκέφθηκε και χθες (29/11) το σπίτι, με μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία για τις 9 τελευταίες διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους, πρότειναν στα κορίτσια να επιλέξουν ένα ρούχο από τη γκαρνταρόμπα τους, το οποίο, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα μπορούσαν να… πετάξουν σε ένα κόσνεπτ που θύμισε ιδιαίτερα τα challenges που έκανε ο Χριστόφορος Κοτέντος στο Next Top Model του ANT1.

Μετά το πρώτο σοκ και αφού επέλεξε η κάθε μία το ρούχο που πάει για «πέταμα», οι coaches τους ανακοίνωσαν πως τα ρούχα τους δε θα πάνε στα σκουπίδια μιας και πρόκειται για ένα mini challenge, στο οποίο θα φωτογραφηθούν με ένα νέο, κορυφαίο κινητό, προωθώντας το μήνυμα του δημιουργικού upcycling καθώς και το μότο: «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».

GNTM 5 πέταγμα ρούχων

Το κάθε κορίτσι διάλεξε ένα ρούχο που είτε ήταν αρκετό βαρετό και δεν είχε πια θέση στην ντουλάπα του, είτε θα αποτελούσε τη μικρότερη απώλεια. Η Μικαέλα, διάλεξε μία φούξια φόρμα, η οποία όπως είπε δεν αρέσει καθόλου στον άντρα της αφού θεωρεί πως τα έντονα χρώματα είναι κιτς. Η Μάρα διάλεξε ένα τοπάκι που δεν της άρεσε, ενώ η Κότυ ένα σορτσάκι που φορούσε σε αγώνες βόλει, γιατί έχει πολλά ίδια.

Τη διαφορά έκανε και πάλι η Γεωργιάννα, η οποία είχε και την ιδέα για τη φωτογράφιση του Μπίρμπα με τακούνια και φούστα. Το νεαρό μοντέλο, αντί να φέρει κάποιο ρούχο της, έφερε... τις κάλτσες της, προκαλώντας την εντύπωση των κριτών. Όταν έμαθε δε ποιο θα είναι το challenge, λυπήθηκε την συμπαίκτριά της που θα πρέπει να κάνει κάτι δημιουργικό από τις κάλτσες της.

«Γιατί δεν φεύγει μία ώρα αρχύτερα;» - Έξαλλη η Βικτώρια με την Αλεξία

Μπορεί το mini challenge να έφερε τα κορίτσια του GNTM 5 κοντά μιας και αντάλλαξαν τα ρούχα τους με μήνυμα την ανακύκλωση και τη βιώσιμη μόδα, ωστόσο οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν και αυτή τη φορά είχαν πρωταγωνίστριες, τη Βικτώρια και την Αλεξία.

Η Βικτώρια συνειδητοποίησε πως μετά από αρκετές μέρες, η Αλεξία αποφάσισε να επιστρέψει στο δωμάτιό τους, γεγονός που την ενόχλησε.

Όπως εξήγησε, η Αλεξία κοιμάται άλλες μέρες στο σαλόνι, άλλες έξω στον κήπο και γενικότερα, προσπαθεί να περνάει όσο λιγότερο χρόνο γίνεται στο δωμάτιο. Έτσι, η Βικτώρια εξέφρασε την επιθυμία της να φύγει η Αλεξία από το δωμάτιο και να ενταχθεί στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, μιας και τελευταία κάνει περισσότερη παρέα με εκείνα τα κορίτσια.

Με την άποψη αυτή της Βικτώρια συμφώνησε φυσικά και η Γρηγοριάννα, η οποία χαρακτήρισε το δωμάτιο «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Η Αλεξία από τη μεριά της, δεν έδωσε σημασία στα σχόλια των συμπαικτριών της, ενώ τόνισε πως αρχή των κοριτσιών αυτών είναι να μην δίνουν ποτέ disavantage σε πρόσωπο από το δωμάτιό τους, γεγονός που μπορεί να ανατραπεί απόψε (29/11).

GNTM Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.

«Δεν το ήθελε...» - "Έσταξαν" φαρμάκι τα κορίτσια για την αποχώρηση της Ειρήνης

Η αποχώρηση της Ειρήνης έφερε πολλές συζητήσεις στο σπίτι του GNTM 5, μιας και δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που ευχαριστήθηκαν πολύ με την εξέλιξη αυτή, αφού όπως ισχυρίστηκαν, το νερό μοντέλο δεν το ήθελε τόσο όσο οι υπόλοιπες.

Η Ειρήνη ήταν ένα από τα κορίτσια που είχαν μπει στο παιχνίδι λίγο αργότερα, μετά τις διαδοχικές οικειοθελείς αποχωρήσεις που είχαν καταγραφεί.

«Σίγουρα η Ειρήνη με το χαρακτήρα της έκλεβε την παράσταση, αλλά δεν ήταν και πολύ αγαπητό άτομο γιατί ήταν πολύ αληθινή και δεν ήταν ψεύτικη. Σε κάποιους δεν αρέσει να βλέπουν κατάμουτρα την αλήθεια, τους αρέσει το ψεύτικο, οπότε τους άρεσε που έφυγε η Ειρήνη», είπε η Γεωργιάννα, η οποία ήταν και πιο κοντά από όλες με την Ειρήνη και συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησε πως το στήριγμά της αποχωρεί από το παιχνίδι.

GNTM 5 Γεωργιάννα

Την ίδια άποψη βέβαια δεν είχε και η Μύρια, η οποία όχι μόνο ικανοποιήθηκε από την αποχώρηση της Ειρήνης, αλλά δε δίστασε να το πει και ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες.

«Ποια δεν είναι εδώ; Παιδιά έφυγε η Ειρήνη. Νομίζω ότι πάτησα περισσότερο κλάμα από την Ειρήνη. Άμα σας πω ότι δεν το ήθελε; Δεν το ήθελε. Είπε ευτυχώς να φύγω να προλάβω το πανεπιστήμιο. Bye».

Η Ειρήνη μόλις τελείωσε το σχολείο και δεν έχει αποφασίσει τι θα σπουδάσει. Δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, αν και νίκησε στον διαγωνισμό Cyprus Fashion Model Awards 2020. Το όνειρό της ήταν να κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και να είναι η νικήτρια του GNTM 5. Ξεχωρίζει για το γεγονός πως είναι δυναμική και ατρόμητη ενώ δηλώνει αγχώδης και τελειομανής.

Έκανε άνω κάτω τη δοκιμασία - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Μαρίττα

Η Μαρίττα ήταν η κοπέλα που κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας (28/11) την καλύτερη φωτογραφία στο GNTM 5 και έτσι χθες (29/11) είχε την ευκαιρία να δυσκολέψει δύο από τις συμπαίκτριές της, σε μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία.

Στο industrial location της φωτογράφισης ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Μαίρη Βιτίναρος, εξήγησαν στα μοντέλα το concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης θα γίνουν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών, με τα οποία τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν, σε ένα πλαίσιο υψηλής ραπτικής.

Το κάθε κορίτσι γινόταν ζευγάρι με έναν σχεδιαστή και αναλάμβαναν ένα υλικό προκειμένου να το κάνουν ρούχο. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα δέθηκαν με τους καλλιτέχνες και έτσι η ώρα του disavantage ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε στην Μαρίττα πως είχε την ευκαιρία να αλλάξει δύο ζευγάρια και έτσι δύο συμπαίκτριές της θα βρίσκονταν πλέον στο πλευρό ενός άλλου καλλιτέχνη. Η Μαρίττα είχε ήδη αποφασίσει σε ποιους θα δώσει το disavantage.

Έτσι επέλεξε αρχικά την Κότυ, η οποία δεν χάρηκε καθόλου με αυτή την απόφαση αφού είχε ταιριάξει τέλεια με τον σχεδιαστή της και είχε ξεκινήσει να φτιάχνει ένα υπέροχο ρούχο με το οποίο θα φωτογραφιζόταν. Την ίδια δυσαρέσκεια έδειξε μάλιστα και το ταίρι της που επέλεξε την Κότυ από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, χωρίς κανέναν δισταγμό, και μπροστά σε όλους, η Κότυ είπε στην Μαρίττα πως θα πρέπει κανονικά να παίξει λίγο πιο ενδιαφέρουσα μπάλα.

Το δεύτερο disavantage πήγε στην Αλεξία, η οποία είχε μπει στο στόχαστρο της παρέας της, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έκανε νωρίτερα η Βικτώρια. Η Αλεξία ενοχλήθηκε και εξήγησε πως δεν περίμενε τα κορίτσια να δώσουν το disavantage σε ένα άτομο από το δωμάτιό τους.

GNTM Κότυ Αλεξία

Ξέσπασε σε κλάματα η Μάρα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Η (29/11) φωτογράφιση του GNTM 5 έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τις διαγωνιζόμενες μιας και αυτή τη φορά, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με φορέματα που φτιάχτηκαν πάνω τους και μάλιστα, από ανακυκλώσιμα υλικά.

Στο industrial location της φωτογράφισης ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Μαίρη Βιτίναρος, εξήγησαν στα μοντέλα το concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης θα γίνουν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα δέθηκαν με τους καλλιτέχνες και έτσι η ώρα του disavantage ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Ενώ πολλά από τα κορίτσια τα είχαν πάει καλά, η Μάρα, λίγο μετά το σετ της, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Ο Χρήστος Μπίρμπας, που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στα κορίτσια, την πλησίασε και θέλησε να μάθει τι συμβαίνει.

GNTM 5 Μάρα

Η Μάρα εξήγησε τότε, πως ενώ όλα τα κορίτσια έχουν ακούσει πολύ καλά λόγια για το σετ τους, εκείνη αισθάνεται πως δεν πήρε τόσο θετικό feedback όσο θα ήθελε. Οι κριτές της είπαν πως σκέφτεται ανοησίες και πως τα πήγε πολύ καλά, αλλά μάλλον επιζητά το drama. Η Μάρα γρήγορα ηρέμησε, ωστόσο οι συμπαίκτριές της αντιλήφθηκαν πως στο σημείο που βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός, όλες φοβούνται για το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Η Μάρα είναι 19 χρονών και είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ρίζες από τη Σλοβενία, χώρα καταγωγής της μητέρας της. Είναι μοναχοπαίδι και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Σπουδάζει γερμανική φιλολογία στο ΑΠΘ ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει υπάρξει τέσσερις φορές πανελληνιονίκης στον στίβο, στα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια ενώ συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα. Στο GNTM έρχεται μαζί με τη μητέρα της με στόχο να αποδείξει ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση. Για τον εαυτό της δηλώνει ότι είναι ριψοκίνδυνη, περιπετειώδης και αστεία ενώ οι φίλοι της τη φωνάζουν «Μαρούσκα», επειδή λένε ότι μοιάζει με Ρωσίδα.

Την επηρέασε η κόρη της - Έβαλε τα κλάματα στο σετ η Μικαέλα

Στο (29/11) επεισόδιο του GNTM 5, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών από ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα βιομηχανικό σετ, με σκοπό να προωθήσουν το κόνσεπτ της βιώσιμης μόδας.

Αφού λοιπόν η Μαρίττα έκανε άνω κάτω το παιχνίδι με τα disavantage που μοίρασε, τα μοντέλα πόζαραν στον φακό. Άλλες άκουσαν πολύ καλά σχόλια, ενώ άλλες δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα που έδωσαν.

Η Μάρα μάλιστα εξέφρασε την ενόχλησή της που δεν άκουσε καλά σχόλια, και ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο οι κριτές της εξήγησαν πως δεν υπάρχει θέμα και πως το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στον φακό ήταν πολύ καλό.

Η Μικαέλα ήταν το τελευταίο μοντέλο που φωτογραφήθηκε με ένα φόρεμα φτιαγμένο από λινάτσα. Από την αρχή είχε ιδιαίτερο άγχος για το σετ, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό της στον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος προσπάθησε να την ηρεμήσει αλλά... μάταια.

GNTM 5 Μικαέλα κλάματα

Μιλώντας στην κάμερα, η Μικαέλα ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε πως δε θέλει να σταματήσει τόσο σύντομα το ταξίδι της στο GNTM καθώς της αρέσει πολύ που έχει στο πλευρό της την κόρη της μιας και είναι μία από τις σπάνιες φορές που έχουν την ευκαιρία να είναι 24/7 μαζί.

Η Μικαέλα είναι 46 ετών, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο και την κόρη της ενώ η καταγωγή της είναι από τη Σλοβενία. Πριν από περίπου 20 χρόνια είχε στεφθεί Μις Σλοβενία και πήρε μέρος και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες. Σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όμως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος επέστρεψε στον χώρο της μόδας μέσα από το GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της. Από μικρή ασχολείται με τον στίβο και είναι Βαλκανιονίκης στα 200m ενώ έχει βγει 6η στους «10 Χορούς» (τα στυλ του Latin και Ballroom). Εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών ενώ η αντοχή και η πειθαρχία είναι τα δυνατά της σημεία. Στο GNTM έρχεται για να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και τους γύρω της ότι μπορεί να τα καταφέρει.

«Όχι και φανταστική...» - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου

Όπως έγινε και στο (28/11) επεισόδιο του GNTM 5, έτσι και απόψε (29/11), η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου διαφώνησαν έντονα για μία φωτογραφία που βρέθηκε μπροστά τους. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η Μαρίττα ανακάτεψε την τράπουλα με το disavantage της, ωστόσο πολλά από τα μοντέλα κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους και με την απόδοσή τους στο σετ.

Βίκυ Καγιά Σοφρωνίου καυγάς

Αφορμή λοιπόν για τον καυγά της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου αυτή τη φορά στάθηκε η φωτογραφία της Γεωργιάννας. Το νεαρό μοντέλο ήταν το μόνο που φωτογραφήθηκε με ένα πολύχρωμο κορμάκι με μακριά ουρά. Ο Τάσος Σοφρωνίου την εκθείασε για την πόζα της και για το αποτέλεσμα που έφερε στο πλατό, ωστόσο η Βίκυ Καγιά είχε διαφορετική άποψη.

Το γεγονός ότι δεν φαίνονταν τα χέρια της, καθώς και το στήσιμο που είχε μπροστά στον φακό της φάνηκαν παλιακά και δεν σχολίασε πως δεν ταίριαζαν καθόλου με το κόσνπετ της φωτογράφισης. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε ο Τάσος Σοφρωνίου, συνέχισε να σχολιάζει πως δεν καταλαβαίνει τι βρίσκει ωραία, ωστόσο μαζί του συφμώνησε και ο Γιώργος Καράβας.

Η Γεωργιάννα ήρθε στο GNTMgr για να πάρει το βάπτισμα του πυρός, όσον αφορά το modeling. Ασχολείται με το άλμα εις ύψος, έχοντας πάρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο ενώ το 2016 συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα. Ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στο modeling αλλά και μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πείσμα, η ηρεμία και η προσήλωσή της σε στόχους. Από την άλλη είναι ξεροκέφαλη, θέλει να γίνεται πάντα το δικό της ενώ δηλώνει και φουλ κυκλοθυμική.

Αυτό είναι το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ντυμένες με ανακυκλώσιμα υλικά σε δημιουργίες που έκαναν πάνω τους Έλληνες σχεδιαστές πόζαραν οι κοπέλες του GNTM 5, οι οποίες έδωσαν τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν στην 8άδα του παιχνιδιού.

Αρκετές πήραν θετικά σχόλια, ενώ άλλες όχι και τόσο. Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τα κορίτσια πως η επόμενη φωτογράφιση δε θα γίνει στην Αθήνα. Αντιθέτως, όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε προορισμό μυστικό.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία διαφώνησε έντονα με τον Τάσο Σοφρωνίου για μία φωτογραφία, εξήγησε πως τον συγκεκριμένο προορισμό τον έχουν ζητήσει και από το γερμανικό GNTM καθώς και από άλλες χώρες, ωστόσο δεν είχε γίνει δεκτό. Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση και περίμεναν πώς και πώς να μάθουν πού θα πάνε.

Στην κορυφαία δυάδα βρέθηκαν η Μύρια και η Κότυ. Τα δύο μοντέλα κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις λήψεις τους, ωστόσο αυτή που τελικά κατάφερε να φύγει με την καλύτερη φωτογραφία από το πλατό και με τα avantage για την επόμενη - κρίσιμη - φωτογράφιση, ήταν για ακόμη μία φορά η Μύρια.

GNTM Μύρια Κότυ

Η 19χρονη Μύρια είναι από την Κύπρο και σπουδάζει δημοσιογραφία ενώ συμμετέχει σε γνωστή εκπομπή της Κύπρου. Με το μόντελινγκ ασχολείται από τα 10 της χρόνια. Όταν είδε την αδελφή της να κάνει κάποιες δουλειές, γοητεύτηκε και ξεκίνησε να γράφει τη δική της σελίδα στον χώρο της μόδας. Αυτό που ξεχωρίζει από την πορεία της, μέχρι σήμερα, είναι οι πασαρέλες, που έχει κάνει, μιας και της έχουν προσφέρει μεγάλη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Αυτοχαρακτηρίζεται ως πολύ αθλητική αλλά και δυναμική. Όταν θέλει κάτι το πετυχαίνει σχεδόν πάντα. Το GNTM είναι ο τελευταίος και πολυπόθητος στόχος της και για αυτό δεν μπορεί να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο από την επιτυχία.

Ξέσπασαν σε κλάματα - Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Η φωτογράφιση (29/11) με φορέματα από ανακυκλώσιμα υλικά, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα μοντέλα του GNTM 5, τα οποία προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και να αναδείξουν τον ρούχο που σχεδιάστηκε πάνω τους από τους Έλληνες σχεδιαστές.

Οι κριτές διχάστηκαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ η ένταση δεν έλειψε για ακόμη μία μέρα από το πλατό ανάμεσα στον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά. Τα κορίτσια έφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα, μία ωστόσο είδε την πόρτα της εξόδου λίγο πριν το πολυπόθητο ταξίδι που ανακοίνωσαν οι κριτές στα μοντέλα.

Όσο δύσκολη ήταν η απόφαση για την διαγωνιζόμενη που θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία, άλλο τόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για το μοντέλο που θα αφήσει οριστικά τον διαγωνισμό.

Στην τελική τριάδα βρέθηκαν η Μαρίττα, η Μάρα και η Γρηγοριάννα. Λίγο πριν το bottom 2, οι κριτές έδωσαν μία ακόμα ευκαιρία στη Μάρα, η οποία είχε ένα στραβοπάτημα στο σετ.

Μαρίττα και Γρηγοριάννα βρέθηκαν αντιμέτωπες. Οι δύο φίλες συγκινήθηκαν πριν καλά καλά ακούσουν το αποτέλεσμα. Τελικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η κοπέλα που φεύγει από τον διαγωνισμό λίγο πριν το ταξίδι είναι η Γρηγοριάννα, γεγονός που έφερε δάκρυα στα μάτια των φίλων της.

Η 22χρονη Γρηγοριάνα είναι Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μένει στην Κύπρο ενώ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια της οικογένειας. Σπουδάζει παιδαγωγικά ενώ από τα 18 της ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει κάνει φωτογραφίσεις, καμπάνια για περιοδικό ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλες και τώρα ήρθε με φόρα στο GNTM. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ίδια λέει, είναι η ευγένεια, η ευαισθησία, η δύναμη αλλά και το πείσμα της.

TAGS