GNTM 5: Αυτό το μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Οι κριτές ξετρελάθηκαν με τη λήψη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Αυτό το μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Μεγάλη δυσκολία παρουσίασε το σημερινό (28/11) κόνσεπτ του GNTM 5, μιας και για πρώτη φορά, τα μοντέλα αναγκάστηκαν να αναλάβουν τον ρόλο του art director και να φωτίσουν οι ίδιες το σετ τους με δύο φωτοσωλήνες που τους έδωσαν οι κριτές.

Κάποια κορίτσια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ενώ άλλα έσπειραν τη διχόνοια ανάμεσα τους (δείτε εδώ τι έγινε ανάμεσα στον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά). Ένα μοντέλο ωστόσο κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη λήψη του και να κερδίσει την αποψινή δοκιμασία και μαζί της το δικαίωμα να μοιράσει disavantage στις συμπαίκτριές της στην επόμενη φωτογράφιση.

Η παίκτρια που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο GNTM 5

Το μοντέλο αυτό δεν ήταν άλλο από την Μαρίτα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο μέσα στις εβδομάδες που προηγήθηκαν η απόδοσή της είχε πέσει, γεγονός που είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα τους κριτές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του σετ της, ο Γιώργος Καράβας της τόνισε πως πρέπει να προσέξει πολύ πώς θα τα πάει καθώς η θέση της στον διαγωνισμό κρέμεται από μία κλωστή.

Απόψε (28/11) ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει, μιας και όπως είπε η Βίκυ Καγιά, «αγκάλιασε» με τον καλύτερο τρόπο το κόσνεπτ και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Εξαιρετική απόδοση είχε και η Μικαέλα, η οποία παρά το disavantage που της δόθηκε από τη Μύρια, βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Η Μαρίττα είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Έχει σπουδάσει Product Design και Marketing στην Αγγλία. Το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή της κατά τη διάρκεια των σπουδών της, κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους ρούχων. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «spiritual», πιστεύει στη δύναμη της ενέργειας -έχει και σχετικό τατουάζ-, στον διαλογισμό και στο manifestation. Δηλώνει ότι η απομόνωση, που έπρεπε να ζήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην Αγγλία καθώς και προσωπικές δυσκολίες, που κλήθηκε να