GNTM 5: «Εκείνα τα γυαλιά που λέγαμε...» - "Αρπάχτηκαν" Σοφρωνίου και Καγιά στο πλατό

Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Εκείνα τα γυαλιά που λέγαμε...» -

Η σημερινή (28/11) φωτογράφιση του GNTM 5 κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια τόσο στο σετ όσο και στο πλατό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία της Κότυ, που ήταν ένα από τα κορίτσια που έλαβαν disavantage (δείτε εδώ ποια ήταν τα άλλα δύο), έφερε αντιμέτωπους για ακόμη μία φορά τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά.

Ο Τάσος Σοφρωνίου ενθουσιάστηκε μόλις είδε την φωτογραφία της Κότυ, ενώ και κατά τη διάρκεια του σετ της, την αποθέωσε για τις πόζες που έκανε και για τον τρόπο που χειρίστηκε τους φωτοσωλήνες. Άλλωστε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση τα κορίτσια έπρεπε να διαχειριστούν από μόνες τους τον φωτισμό, για να δουν πώς είναι η δουλειά του art director.

Συγκεκριμένα, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, τα κορίτσια έπρεπε να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

Η διαφωνία της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου στο GNTM 5

Ενώ λοιπόν ο Τάσος Σοφρωνίου αποθέωσε την Κότυ, η Βίκυ Καγια εξήγησε πως δεν βλέπει κάτι το τόσο εντυπωσιακό στην λήψη της, ενώ τόνισε πως βλέπει κάτι «παλιό» στην φωτογραφία της. Στο άκουσμα της κριτικής της, ο Τάσος Σοφρωνίου ξέσπασε και φώναξε στη Βίκυ Καγιά πως έχει έρθει η ώρα να πάρει γυαλιά μυωπίας. Εκείνη από τη μεριά της, του εξήγησε πως δεν βρισκόταν στο σετ και έτσι δεν μπορεί να ξέρει ποια ήταν η απόδοση της Κότυ.

GNTM καυγάς Καγιά Σοφρωνίου

Ο Γιώργος Καράβας από τη μεριά του, συμφώνησε με τον Τάσο Σοφρωνίου. Όσον αφορά στην Κότυ, απόλαυσε το περιστατικό ενώ εξήγησε στην κάμερα πως της αρέσει πολύ να διαφωνούν οι κριτές για την λήψη της, ειδικά όταν στη διαφωνία εμπλέκεται η Βίκυ Καγιά.