GNTM 5: Θα πέσουν «κορμιά» - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Μύρια

Έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Θα πέσουν «κορμιά» - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Μύρια

Η Μύρια ήταν το μοντέλο που κέρδισε την προηγούμενη φωτογράφιση στο GNTM 5 και έτσι απόψε (28/11) βρέθηκε στο σετ με πολλά πλεονεκτήματα, ενώ στα χέρια της είχε τρία πολύ δυνατά disavantage για να μοιράσει στις συμπαίκτριές της.

Έτσι, κατά την άφιξη των κοριτσιών στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση, ο Γιώργος Καράβας (δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον του στο ριάλιτι μοντέλων) ανακοίνωσε στη Μύρια πως θα έχει ένα πολύ δυνατό avantage. Συγκεκριμένα, στα μισά της φωτογράφισής της, θα έχει την ευκαιρία να σταματήσει, και να δει τι έχει κάνει μέχρι στιγμής και τι πρέπει να διορθώσει στις λήψεις της. Την ίδια στιγμή, θα έχει την ευκαιρία να δεχθεί τη βοήθεια των κριτών στο 100% με οδηγίες και στήσιμο.

Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση τα κορίτσια θα πρέπει να τοποθετήσουν οι ίδιες τα φώτα ώστε να αναδείξουν τα καλύτερα σημεία τους.

Τα disavantage που μοίρασε η Μύρια στο GNTM 5

GNTM 5 disavantage

Η Μύρια την ίδια στιγμή, είχε την ευκαιρία να «χαντακώσει» τρεις συμπαίκτριές της. Συγκεκριμένα, με το disavantage της θα ανάγκαζε 3 διαγωνιζόμενες, μετά τη φωτογράφιση να επιλέξουν οι ίδιες τη φωτογραφία που θα παρουσιαστεί στο πλατό και μάλιστα μέσα σε μόλις 1 λεπτό. Τα κορίτσι σοκαρίστηκαν στην απόφαση αυτή, ενώ όλοι περίμεναν πως η Μύρια θα έδινε το disavantage στην Ειρήνη ή τη Γεωργιάννα. Ωστόσο προς έκπληξη όλων, δεν το έκανε.

Αντ' αυτού, το νεαρό μοντέλο επέλεξε 3 πολύ δυνατές παίκτριες, προκειμένου να τις δυσκολέψει και να κάνει το δικό της έργο για την 5άδα πιο εύκολο. Οι παίκτριες αυτές, δεν ήταν άλλες από την Κότυ, την μόνη διαγωνιζόμενη που μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει disavantage, τη Μάρα, ένα μοντέλο που στα τελευταία σετ έχει ανέβει πάρα πολύ καθώς και τη μητέρα της, Μιχαέλα, που πάντα καταφέρνει να δώσει το 100% του εαυτού της στις φωτογραφίσεις.