Τέλος από το GNTM ο Γιώργος Καράβας - Οι αναρτήσεις του εκτός Ελλάδος

Που βρίσκεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/yiorgoskaravas_official
Instagram/yiorgoskaravas_official

Ο Γιώργος Καράβας φέτος για πρώτη χρονιά βρέθηκε στην θέση του κριτή στο GNTM 5 και παρόλο που δεν είχε πάλι εμπειρία, κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετική σχόλια από το twitter που πάντα του έδινε χίλια δίκια όταν τσακωνόταν με την Βίκυ Καγιά.

Γενικά το GNTM 5 απασχόλησε πολύ όχι όμως λόγω των μοντέλων και των υψηλών ποσοστών στην τηλεθέαση, αλλά λόγω της απαράδεκτης - σύμφωνα με τους τουιτεράδες - συμπεριφοράς κυρίως της Καγιά απέναντι στις διαγωνιζόμενες που μια προς μια έφευγαν οικειοθελώς.

Όλα αυτά όμως πλέον είναι παρελθόν, αφού σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει την νικήτρια. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και ο κάθε κριτής έχει πάρει το δρόμο του, πριν συναντηθούν ξανά για το live του τελικού.

Που πήγε ο Καράβας μετά το GNTM 5

Ο Γιώργος Καράβας για παράδειγμα, πήρε την οικογένεια του και ταξίδεψε στην Ζανζιβάρη κάνοντας μίνι διακοπές με σκοπό να γεμίσει μπαταρίες μετά από απαιτητικούς μήνες.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο ωραία περνάει με την σύζυγό του.

Πρόσφατα μάλιστα με την γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, γιόρτασαν την επέτειο τους.

Με αφορμή την μέρα αυτή, η σύζυγος του κριτή του GNTM προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με τους ίδιους και τα παιδιά τους, στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

"Happy wedding anniversary baby ! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου ! Για πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι ! I love you 01/11/2012", έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ραφαέλα (δείτε εδώ και αποκλειστικές φωτογραφίες από μια πρόσφατη δημόσια έξοδό τους).

undefined