GNTM 5: Η κριτική επιτροπή τσακώθηκε και το Twitter αποθέωσε τον Καράβα - «Επικό πετσόκομμα»

Για ποιον λόγο διαπληκτίστηκε ξανά με την Βίκυ Καγιά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Η κριτική επιτροπή τσακώθηκε και το Twitter αποθέωσε τον Καράβα - «Επικό πετσόκομμα»

Όλο και περισσότερες εντάσεις βλέπουμε μεταξύ της κριτικής επιτροπής στο GNTM 5 και ειδικά ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, οι οποίοι διαφωνούν σε πολλά σημεία όσον αφορά την κριτική τους στις φωτογραφίες των παικτριών.

Έτσι έγινε όμως και στο αποψινό 1/11 επεισόδιο του GNTM, όπου τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά το ήμισυ γυμνές με μήνυμα ενάντια στο body shaming.

Η Ντορέλλα που είναι μια εκ των νέων κοριτσιών που ήρθαν στο σπίτι έφερε έντονη διαφωνία ανάμεσα στους 2 κριτές, μιας και είχαν αντίθετη άποψη ως προς την απόδοσή της.

«Αν κολλήσει ο Καράβας, δεν ξεκολλάει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά, με το Twitter όμως για ακόμη μια φορά να υποστηρίζει τον Γιώργο Καράβα.

Ο τσακωμός Καγιά - Καράβα και τα σχόλια στο Twitter

Τι δουλειές είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του coach στο GNTM 4, προσπαθώντας να μεταδώσει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ.

Φέτος, έχει αναλάβει την θέση του κριτή, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου, κατά κύριο λόγο, και από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται πως ξέρει να επιλέγει με αντικειμενικά κριτήρια τις γυναίκες που παίρνουν στην επόμενη φάση, χωρίς να περνά απαρατήρητος

Παρόλα αυτά, το μόντελινγκ δεν ήταν ούτε η αρχική του δουλειά, αλλά ούτε και ο τομέας που επέλεξε να ασχοληθεί όσον αφορά τις σπουδές του. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος σπούδασε... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr