GNTM 5: "Πάγωσαν" τα κορίτσια με τη πρώτη γυμνή φωτογράφιση για φέτος - Η λήψη Έλενας Γαλύφα και Μαίρης Βιτινάρος

Για να περάσουν το μήνυμα κατά του body shaming

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Μετά την αλλαγή που ανακοίνωσαν οι coaches στις παίκτριες στο αποψινό 1/11 επεισόδιο του GNTM 5, τα κορίτσια ετοιμάστηκαν και πήγαν στο σετ, προκειμένου να δουν το θέμα της φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα, η Mary Vitinaros με την Έλενα Γαλύφα θέλησαν να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας, με τις παίκτριες να σοκάρονται, μιας και έπρεπε να είναι σχεδόν γυμνές, προκειμένου να δώσουν το μήνυμα κατά του body shaming.

Τα κορίτσια στην αρχή πάγωσαν, ωστόσο ήταν έτοιμες να κάνουν την πρώτη τους γυμνή φωτογράφιση.

Η πρώτη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 5

Εντάσεις στο σπίτι με τις νέες παίκτριες

Στη βίλα του GNTM 5 μπήκαν στο χθεσινό 31/10 επεισόδιο μερικές αναπληρωματικές παίκτριες, λόγω των πολλαπλών οικειοθελών αποχωρήσεων, κάτι που δυσαρέστησε έντονα τις ήδη υπάρχουσες κοπέλες, μιας και έφταναν στην τελική δεκάδα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υποδοχή τους στο σπίτι να μην ήταν ιδιαίτερα ένθερμη από τις περισσότερες, κάτι που κακοφάνηκε πολύ στις καινούργιες.

Μάλιστα, η Ειρήνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια χαρά… Εντάξει δεν νομίζω να πολυχάρηκαν όλες. Τα κορίτσια από Κύπρο περιμέναμε να είναι πιο φιλικές γιατί φέτος έχει γίνει λίγο CNTM. Είναι πολλές οι Κύπριες. Στην αρχή μου φάνηκε ότι χάρηκαν κάποιες και μετά που έφυγαν οι κάμερες είχανε μούτρα».

Η Μύρια δήλωσε ότι δεν θα μπούνε στη δική τους ομάδα, το CNTM κι η Γρηγοριάνα είπε: «Ό,τι δεν συνηθίζεται, κόβεται. Θα προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε κι αν δεν ταιριάξουμε δεν πειράζει. Δεν γίνεται με όλους, αλλά το σκεπτικό είναι να προσπαθήσουμε να συνδεθούμε μαζί τους, όπως και με τις υπόλοιπες».

«Έχει πολύ πλάκα που ήρθαν τα καινούρια κορίτσια, θα τις κάνουμε καψόνια. Όχι δεν. Είναι περίεργο το atmosphere και για αυτές είναι ακόμα πιο περίεργο, αλλά θα μπούνε στο κλίμα και θα δούμε πως θα κυλάει το πράγμα.» πρόσθεσε η Coty.