GNTM 5 highlights 31/10: Μια προς μια όλες οι αλλαγές των μαλλιών μετά τα κλάματα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 31/10: Μια προς μια όλες οι αλλαγές των μαλλιών μετά τα κλάματα

Χθες Δευτέρα 31/10 το επεισόδιο του GNTM 5 είχε λίγο από όλα... Τα κλάματα ωστόσο τον κοριτσιών στην αλλαγή των μαλλιών τους, έκανε το twitter να πάρει "φωτιά" και να κοροϊδεύει τις αντιδράσεις τους αλλά και τις κουπς τους.

Τα 31/10 highlights του GNTM 5

"Κάγκελο" οι διαγωνιζόμενες - Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά που έφερε τα πάνω κάτω

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως επιστρέφουν και έρχονται για να μείνουν τέσσερα κορίτσια που έφτασαν μέχρι το bootcamp. Ο λόγος για την Ραφαέλα, την Γεωργιάννα, την Ντορέλα και την Ειρήνη, οι οποίες μπήκαν στο πλατό και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν ποικίλες.

Καμία δεν χάρηκε ιδιαίτερα, ενώ η Γιέβα συγκεκριμένα αναρωτιόταν για μερικές κοπέλες που χαμογέλασαν βλέποντας τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν: «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω».

«Η καρδιά μου πονάει» - Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία Κούβελα

Όλες έδειχναν να χαίρονται με όσα τους πρότειναν, όμως όταν ήρθε η ώρα της πραγματικής αλλαγής, άρχισαν τα δύσκολα. Η Αλεξία, μάλιστα, η οποία το "έπαιζε" χαλαρή και θεωρούσε πως μόνο το χρώμα των μαλλιών της θα την τρόμαζε αν επέλεγαν κάποιο άλλο για εκείνη, όταν είδε τις πρώτες τρίχες να πέφτουν στο πάτωμα ξέσπασε σε κλάματα.

«Η καρδιά μου πονάει», έλεγε και στη εξηγούσε πως αυτή η εμπειρία ήταν τόσο σοκαριστική για εκείνη που, όπως δήλωσε: «Γελούσα και έκλαιγα ενώ γελούσα». «Δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα», συνέχιζε να λέει.

Αλεξία Κούβελα GNTM 5

Φοβάται την αντίδραση του άντρα της - "Λύγισε" η Μικαέλα μπροστά στην κάμερα

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή αποφάσισε πως ήρθε η ώρα του makeover και ούτε εκείνη, αλλά ούτε και η κόρη της, Μάρα, θα το γλίτωναν. Σε πρώτο επίπεδο φαινόταν να μη την αγχώνει αυτό, όμως όταν είδε πως κόπηκαν οι μπούκλες του παιδιού της και κατάλαβε πως και εκείνη θα είχε κοντό καρέ μαλλί, δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπό της.

Άρχισε να σκέφτεται πως δεν θα αρέσει στον άντρα της και πως η κόρη της θα χάσει την θηλυκότητά της, με αποτέλεσμα να "ξεσηκώσει" όλο το πλατό και όλοι να ανησυχούν για εκείνη.

Άλλοι άνθρωποι - Η θεαματική αλλαγή των μοντέλων μετά το makeover

Τα δάκρυα που χύθηκαν άξιζαν, καθώς καμία δεν έμεινε παραπονεμένη.

Οι περισσότερες όταν κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη ενθουσιάστηκαν και ανέφεραν πως το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμεναν, ενώ υπήρξαν και μερικές κοπέλες οι οποίες δεν "τρελάθηκαν", αλλά θα υποστηρίζουν πως θα συνηθίσουν την αλλαγή.

Στη συνέχεια, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν σε ομάδες για να δουν και οι κριτές πως αντιδρούν τα μοντέλα μετά την νέα τους εμφάνιση, αλλά και ποιες είναι οι ικανότητες των νέων κοριτσιών που μόλις μπήκαν στο σπίτι του σόου. Οι νικήτριες δεν κέρδισαν κάποιο έπαθλο ή πλεονέκτημα, όμως, η αυτοπεποίθησή τους, σίγουρα, ανέβηκε στα ύψη.