STAR: Έξαλλοι οι τηλεθεατές - Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά

Την ''κατακεραύνωσαν''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας 21/11 στο GNTM 5 με τα περιθώρια όσο περνάει ο καιρός να στενεύουν για τα ανερχόμενα μοντέλα.

Η Βίκυ Καγιά, όπως έχουμε δει δε χαρίζεται σε καμία και για κάποιους τα σχόλιά της στη Ραφαέλα, που ήταν εν τέλει και το κορίτσι, που αποχώρησε (δείτε εδώ τη συγκίνησή της) ήταν άδικα. Τα tweets ως συνήθως έπεσαν βροχή, με πρωταγωνίστρια να είναι η Καγιά για άλλη μια φορά...

Τα αρνητικά σχόλια στο twitter για την παρουσία της Βίκυς Καγιά στο GNTM 5

Το περιστατικό με τα ουρλιαχτά της Καγιά στη Ραφαέλα

Η Βίκυ Καγιά ήταν έξαλλη σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας στο επεισόδιο της Δευτέρας 21/11 του GNTM 5, καθώς άρχισε να φωνάζει πριν ακόμη μπουν στο σετ τα κορίτσια (δείτε εδώ γιατί) και κατά τη διάρκεια αυτού, πολλές από τις κοπέλες δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα να την σηκώσουν από την θέση της.

Μία από αυτές ήταν και η Μαρία, η οποία γελούσε με τον τρόπο που τις μιλούσαν οι κριτές και έκανε πόζες που δεν ταίριαζαν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έφτασε στο αμήν και ούρλιαξε χαρακτηριστικά: «Μωρή, όχι έτσι!», ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου συμπλήρωσε: «Δεν είσαι η Φουρέιρα στην Eurovision».

Μαρία GNTM 5

Στη συνέχεια, ο ίδιος σηκώθηκε επίσης από την καρέκλα του και μίλησε με έντονο ύφος και στην Ραφαέλα, μόλις άρχισε να κάνει λάθη: «Αν δεν το διορθώσεις, θα φύγεις, το καταλαβαίνεις; Έλεος, δείξε μου κάτι!»