GNTM 5: «Είναι δυνατόν να μου το λέτε αυτό; Δικαιολογίες» - Έξω φρενών η Βίκυ Καγιά με τις διαγωνιζόμενες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Είναι δυνατόν να μου το λέτε αυτό; Δικαιολογίες» - Έξω φρενών η Βίκυ Καγιά με τις διαγωνιζόμενες

Τα κορίτσια του GNTM 5 έκαναν εξάσκηση στην πασαρέλα με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Μαίρη Βυτινάρος (δείτε εδώ τι σκαρφίστηκαν για να τις δυσκολέψουν), κάτι που όμως τους δημιούργησε προβλήματα που εντόπισε αργότερα η Βίκυ Καγιά.

"Τα πήρε" η Βίκυ Καγιά με τα κορίτσια του GNTM 5

Πριν μπουν στο σετ, κατάλαβε πως μερικές από τις κοπέλες δεν μπορούσαν καλά καλά να περπατήσουν και τους έβαλε τις φωνές. Εκείνες άρχισαν να δικαιολογούνται λέγοντας πως έχουν πάθει εγκαύματα επειδή περπατούσαν στον ήλιο ξυπόλυτες, αλλά δεν συγκίνησαν το μοντέλο, καθώς συνέχισε να τους λέει πως είναι δική τους ευθύνη και θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένες.

GNTM 5 Κορίτσια

Η κίνηση της Αλεξίας που ξεσήκωσε τα κορίτσια στη βίλα

Η Αλεξία είναι μία από τις παίκτριες που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο GNTM 5 (δείτε εδώ τα σχόλια που έχουν ειπωθεί γενικότερα για εκείνη) και το γεγονός πως παρέμεινε στον διαγωνισμό ενώ έφτασε στον πάτο, δεν τους άρεσε.

Μάλιστα, αφού επέστρεψαν στο σπίτι μετά την κριτική, εκείνη άλλαξε δωμάτιο και τους έδωσε άλλη μία αφορμή για να την συζητήσουν.

«Η Αλεξία είναι όπου φυσά ο άνεμος. Είναι μία στο μεγάλο δωμάτιο. Τσακώνεται με αυτές κι έρχεται σε εμάς. Δεν έχω ενέργεια να σπαταλήσω για την Αλεξία. Αν θέλει να μας μιλήσει, θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Θα μας πει δεν έχω κάτι, είχα sleepover. Μπούρδες που δεν θα τις πιστέψουμε εμείς. Συγγνώμη Αλεξία μου είμαστε πιο έξυπνες από εσένα» είπε η Γεωργιάνα.

«Μου βγάζει μια διπροσωπία η Αλεξία. Γενικά δεν μου αρέσει ο άνθρωπος να μην έχει μια σταθερότητα. Σχολίαζε τις καινούριες στην αρχή και μας έλεγε κάποια πράγματα που κάνουν. Ξαφνικά είναι μαζί τους από το πρωί μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε η Μύρια.

Μύρια GNTM 5