GNTM 5: Ήταν προφητικό το όνειρο του Γιώργου Καράβα; Παραλίγο διπλή αποχώρηση σήμερα (21/11)

Ποια έφυγε τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Ήταν προφητικό το όνειρο του Γιώργου Καράβα; Παραλίγο διπλή αποχώρηση σήμερα (21/11)

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 έφτασε στο τέλος του και ήταν αρκετά έντονο. Η τσιρίδες της Βίκυς Καγιά θα μείνουν στην ιστορία, όπως και η επική της ατάκα "έχω πάθει τσότσο" (δείτε εδώ σε ποια την είπε και γιατί). Αφού το σετ ολοκληρώθηκε, λοιπόν, τα κορίτσια έφτασαν στο πλατό και κρίθηκαν από την επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής, από τη μία ο Γιώργος Καράβας βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει ένα περίεργο όνειρό του με μία από τις διαγωνιζόμενες, την Γρηγοριάνα, εκπλήσσοντας ολόκληρο το πάνελ: «Έχω να πω κάτι σχετικά με εσένα, μου έχεις στοιχειώσει τα όνειρα. Για κάποιο λόγο είδα εσένα στον ύπνο μου, την Βίκυ και κάποιες από τις κοπέλες. Ήμασταν σε ένα σπίτι κι ήθελα να σου κάνω μια πλάκα. Πάω και τοποθετώ τα ρούχα μου στο κρεβάτι το δικό σου. Έρχεσαι εσύ και μου κάνεις τίνος είναι αυτά τα πράγματα;

Γρηγοριάνα GNTM 5

Λέω ότι είναι στο κρεβάτι μου δικά μου και μου τα πετάς κάτω. Σου μιλάω ειλικρινά ξύπνησα με τόσα νεύρα κι είχα έρθει εδώ και λέω θα της το πω», και από την άλλη είχαμε τα σχόλια της Κότυ από πίσω, με την Βίκυ Καγιά να της κάνει παρατήρηση.

Ποια αποχώρησε από το GNTM 5 σήμερα (21/11)

Παρά τις διακοπές, όμως, η απόφαση πάρθηκε και ένα κορίτσι αποχώρησε. Η Μάρα και η Αλεξία είχαν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες και εν τέλει την δουλειά πήρε η Μάρα, όμως μετά την χαρά τους ήρθε και η θλίψη, καθώς στον τάκο βρέθηκαν η Ειρήνη και η Ραφαέλα. Εκείνη που αποχώρησε είναι η Ραφαέλα, τελικά, αν και οι κριτές σκέφτηκαν μέχρι να φύγουν και οι δύο.

Ραφαέλα GNTM 5

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το σημερινό (21/11) επεισόδιο