GNTM 5: Αυτή τη φορά δεν τη γλίτωσε - Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Είχε τη χειρότερη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Αυτή τη φορά δεν τη γλίτωσε - Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μπορεί οι κριτές του GNTM 5 να διαφώνησαν για τις καλύτερες φωτογραφίες της αποψινής (28/11) βραδιάς (δείτε εδώ ποιο μοντέλο νίκησε στη δοκιμασία), ωστόσο έδειξαν να συμφωνούν στο κορίτσι που είχε την χειρότερη απόδοση στην φωτογράφιση.

Για πρώτη φορά, τα κορίτσια θα έπρεπε να τοποθετήσουν οι ίδιες τα φώτα προκειμένου να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό τους. Συγκεκριμένα, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, τα κορίτσια έπρεπε να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5

Τα δύο μοντέλα που έφτασαν στο bottom 2 ήταν η Βικτώρια και η Ειρήνη. Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε απευθυνόμενη στην Βικτώρια, λέγοντάς πως έχει κουραστεί να τη βλέπει σε αυτή τη θέση, ενώ το μοντέλο δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο δεν τα πάει καλά.

Τη χειρότερη φωτογραφία ωστόσο είχε τελικά η Ειρήνη, η οποία αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Θυμίζουμε πως η Ειρήνη ήταν από τα μοντέλα που είχαν μπει στα μέσα του παιχνιδιού, μετά από τις συνεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η ίδια έδειξε να αποδέχεται την απόφαση των κριτών ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει εδώ την καριέρα της.

Η Ειρήνη μόλις τελείωσε το σχολείο και δεν έχει αποφασίσει τι θα σπουδάσει. Δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, αν και νίκησε στον διαγωνισμό Cyprus Fashion Model Awards 2020. Το όνειρό της ήταν να κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και να είναι η νικήτρια του GNTM 5. Ξεχωρίζει για το γεγονός πως είναι δυναμική και ατρόμητη ενώ δηλώνει αγχώδης και τελειομανής.