GNTM 5: Του έβαλαν φούστα και τακούνια - Η τολμηρή φωτογράφιση του Χρήστου Μπίρμπα

Πόζαρε με μεγάλη άνεση στον φακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Του έβαλαν φούστα και τακούνια - Η τολμηρή φωτογράφιση του Χρήστου Μπίρμπα

Τα μοντέλα του GNTM 5, στο αποψινό (28/11) επεισόδιο κλήθηκαν να γίνουν για λίγο art directors και να «σκηνοθετήσουν» ξεχωριστά σετ, στα οποία επιμελήθηκαν τη Μαίρη Βιτίναρος και τον Χρήστο Μπίρμπα με τη βοήθεια του φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου.

Τα σημεία του σπιτιού μετατράπηκαν σε γωνιές από ένα φωτογραφικό στούντιο και τα μοντέλα πήραν το ρόλο τους πολύ σοβαρά. Το αποτέλεσμα τις δικαίωσε ενώ έμαθαν πως δεν είναι καθόλου εύκολο να στηθεί ένα φωτογραφικό σετ και να έχουν οι ίδιες την ευθύνη του αποτελέσματος.

Άλλες επέλεξαν να κάνουν εντυπωσιακά πορτρέτα, άλλες φωτογράφισαν τους coaches μέσα στην τουαλέτα, ωστόσο μία διαγωνιζόμενη κατάφερε να ξεχωρίσει.

H τολμηρή φωτογράφιση του Χρήστου Μπίρμπα στο GNTM 5

Η Γεωργιάννα λοιπόν έβαλε λίγη παραπάνω φαντασία στο κόσνεπτ της και έτσι επέλεξε τον Χρήστο Μπίρμπα για μοντέλο της, εξηγώντας πως θα ήθελε να τον δυσκολέψει λίγο, όπως κι εκείνος έχει δυσκολέψει στο παρελθόν τις διαγωνιζόμενες.

Αφού θυμήθηκε λοιπόν τη στιγμή που της έβαλε να περπατήσουν με αυγά στα πόδια, του ανακοίνωσε πως στη δική της φωτογράφιση, όχι μόνο θα βάλει φούστα αλλά και ένα ζευγάρι ασημί τακούνια.

Δυστυχώς ωστόσο, το μεγαλύτερο νούμερο παπουτσιού που υπήρχε στο σπίτι ήταν το 41, ενώ ο Χρήστος Μπίρμπας φοράει το 45, κι έτσι κράτησε στα χέρια τα τακούνια, ωστόσο δε δίστασε να ποζάρει με τη φούστα που του έδωσαν.

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τόνισε μάλιστα, πως ο coach των κοριτσιών είναι τόσο ωραίος που δείχνει κούκλος ακόμα και με φούστα και τακούνια.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μπίρμπας δεν είχε κανένα θέμα να ποζάρει στον φακό φορώντας γυναικεία αξεσουάρ και έτσι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ενώ όλα τα κορίτσια βοήθησαν στο συγκεκριμένο σετ, ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

GNTM ο Μπίρμπας με τακούνια