«Καλό μεσημεράκι»: Κόπηκε η λαλιά στον Νίκο Μουτσινά με την ατάκα της Βάνιας - Της ξέφυγε στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Καλό μεσημεράκι»: Κόπηκε η λαλιά στον Νίκο Μουτσινά με την ατάκα της Βάνιας - Της ξέφυγε στον αέρα της εκπομπής

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την συμπαρουσιασιάστρια του Ματίνα Νικολάου, που πρόσφατα δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία με την αδελφή της που παραδόξως είναι σαν δυό σταγόνες νερό (δείτε εδώ την φωτογραφία της) έκαναν πάλι... το "θαύμα" τους.

Οι δύο τους είναι γνωστοί για τις ατάκες και τις "παραστάσεις" που δίνουν στην μεσημεριανή εκπομπή τους στο κανάλι του ΣΚΑΪ, όπως με το "καυτό" ατύχημα που είχε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ντυμένη λοιπόν σαν την Μέριλιν Μονρό, η Βάνια εμφανίστηκε στο πλατό με αέρα από τη δεκαετία του 50 και ανέβηκε σε ένα βάθρο προκειμένου να φωτογραφηθεί.

Από κάτω, δύο άνθρωποι της εκπομπής της έριχναν αέρα για να σηκώνεται το φόρεμά της και να κάνει την κλασική πόζα της κορυφαίας ηθοποιού.

Έλα όμως που ο αέρας ήταν πολύς και έτσι η Βάνια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το φόρεμά της, με αποτέλεσμα να σηκωθεί ολόκληρο και να φανεί ξεκάθαρα το εσώρουχό της. Βέβαια, είχε προνοήσει και είχε βάλει ένα μικρό σορτσάκι από μέσα προκειμένου να είναι καλυμμένη.

Ο Νίκος Μουτσινάς μόλις κατάλαβε τι συνέβη πήγε αμέσως μπροστά της προκειμένου να μην φανεί τίποτα στην κάμερα, ωστόσο οι συνεργάτες της, συνέχισαν να της κάνουν πλάκα και να της ρίχνουν αέρα φέρνοντας άπειρο γέλιο.

Το περιστατικό που κόπηκε η λαλιά του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής

Η «απόφοιτος λυκείου» Βάνια μιλούσε για τις πρόσφατες περιπέτειες της κι ο Νίκος Μουτσινάς με τις ατάκες του δεν την άφηνε να ολοκληρώσει τις σκέψεις της.

Η Βάνια δεν μπορούσε να συντονιστεί στα λόγια που είχε να πει και ξαφνικά γύρισε προς τον παρουσιαστή κι είπε: «Φοβάμαι τις μ…ς!» «Σε κατέστρεψε ο Κοκλώνης» φώναξε εμβρόντητος ο Νίκος Μουτσινάς: «Με τα γαλλικά της, το πιάνο. Όταν πήγε, είχε πτυχίο. Τώρα; Τώρα απόφοιτος λυκείου».

Η Βάνια, δηλαδή η Ματίνα Νικολάου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είπε κι ήρθε προς στιγμήν σε αμηχανία.