Ματίνα Νικολάου: Για πρώτη φορά φωτογραφία με την αδελφή της στην δημοσιότητα - Η ομοιότητα τους είναι τρελή

Δείτε την ανάρτηση της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @matinanikolaou)
(instagram / @matinanikolaou)

Η Ματίνα Νικολάου, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της, ως "Βάνια" στο «Καλό Μεσημεράκι» το οποίο προβάλλεται εδώ και δυο βδομάδες σε επανάληψη (δείτε εδώ το λόγο) ανάρτησε μια φωτογραφία για πρώτη φορά με έναν πολύ δικό της άνθρωπο και αυτή είναι η αδελφή της.

Η Ματίνα Νικολάου που κάθε Σαββατοκύριακο την απολαμβάνουμε σε έναν πιο ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν την τραγουδίστριας μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Πορφυράκη, που πρέπει να αναφέρουμε το τελευταίο σχόλιο που της είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή για το φόρεμα της και είχε μείνει έκπληκτη (δείτε το εδώ).

Η αδελφή της Ματίνας Νικολάου για πρώτη φορά

Παρ' όλες τις υποχρεώσεις της, πάντοτε προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, στην οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η Ματίνα Νικολάου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με την αδελφή της και τις είδαμε να ποζάρουν ανέμελες και γαλήνιες μέσα στο χαμόγελο. Το όνομα της είναι Φιλίτσα Νικολάου, με την οποία η ηθοποιός είναι τρελά υπερπροστατευτική και την αγαπά όσο τίποτα στο κόσμο. Οι δυο τους πρέπει να πούμε ότι μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και είναι κούκλες.

Η Ματίνα με την αδελφή της Φιλίτσα!

Λίγα Λόγια για την Ματίνα Νικολάου

  • Η Ματίνα Νικολάου γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1977 στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου και μεγάλωσε.
  • Είναι 44 χρονών.
  • Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου και αποφοίτησε το 2001.
  • Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται κυρίως στο θέατρο.
  • Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά αρχικά ως βοηθός σκηνοθέτης στις παραστάσεις του ενώ το 2012 ξεκίνησε να παίζει σε αυτές.
  • Τη σεζόν 2016-2017 επέστρεψε τηλεοπτικά μέσω της μαύρης κωμωδίας του Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
  • Από το 2018-2019, ύστερα από πρόταση του Νίκου Μουτσινά, δέχτηκε να συνεργαστεί στην παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open TV "Για την παρέα". Εκεί υποδύεται έναν φανταστικό χαρακτήρα με το όνομα Βάνια. Η προέλευση και η δημιουργία του χαρακτήρα είχε γίνει το 2016 για τις ανάγκες της παράστασης "Κοκομπλόκο" που σκηνοθετούσε και συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Η εκπομπή προβάλλεται τα τελευταία 2 χρόνια από τον ΣΚΑΙ, με την ονομασία «Καλό Μεσημεράκι».