«Μου έχουν γίνει προτάσεις...» - Η Ματίνα Νικολάου "σπάει" τη σιωπή της για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Οι εξελίξεις «τρέχουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου έχουν γίνει προτάσεις...» - Η Ματίνα Νικολάου

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το επαγγελματικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και το αν τελικά θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στο πλευρό του η αγαπημένη του συνεργάτιδα, Ματίνα Νικολάου.

Η ίδια, λίγο μετά το live του J2US, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχέδιά της για την επόμενη χρονιά καθώς και στις προτάσεις που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος για τα επαγγελματικά του σχέδια, ωστόσο δεν παραλείπει να κάνει σχόλια μέσα από την εκπομπή του για τις φήμες που ακούγονται καθημερινά για τον ίδιο (δείτε εδώ τι είπε για τα νέα σενάρια μετακίνησής του από τον ΣΚΑΪ).

Η Ματίνα Νικολάου ωστόσο δείχνει να μην είναι καθόλου αγχωμένη για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως δε θα άφηνε τόσο εύκολα τον Νίκο Μουτσινά. Άλλωστε οι δυο τους συνεργάζονται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν και μία πολύ δυνατή φιλία πίσω από τις κάμερες.

Η εξομολόγηση της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά και το τηλεοπτικό της μέλλον

«Μου έχουν γίνει προτάσεις και για τηλεόραση και για θέατρο. Πάντα παίρνω τη συμβουλή του Νίκου, είμαστε χρόνια συνεργάτες κι έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη συνεργασία που δεν τον αποχωρίζομαι εύκολα», είπε η Ματίνα Νικολάου, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως οι τελευταίες φήμες γύρω από τον Νίκο Μουτσινά, αφορούν μία μεγάλη πρόταση που του έγινε από το κανάλι του Φαλήρου (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).