«Είδηση βόμβα θα ήταν να φύγει...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μένει ή φεύγει τελικά από τον ΣΚΑΙ;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είδηση βόμβα θα ήταν να φύγει...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της.

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του. Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

Άλλες πάλι πληροφορίες τον θέλουν να δέχεται ξανά πρόταση από τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend θέλουν να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θα προβάλλεται την ώρα που παίζει το Καλό Μεσημεράκι, δηλαδή στις 15:00.

Ο παρουσιαστής δεν έχει βέβαια αναφερθεί ευθέως στις φήμες αυτές κι απλά τις αφήνει να υπάρχουν και το μόνο που κάνει είναι να απαντά πλαγίως, χρησιμοποιώντας το δικό του χιουμοριστικό τρόπο (δείτε εδώ και τις δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου).

Η έμμεση απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μάλιστα, στον αέρα της σημερινής 28/11 του εκπομπής στον ΣΚΑΙ, ο ίδιος απάντησε στο ενδεχόμενο να κάνει τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είδηση βόμβα θα ήταν να φύγει το Ρουκ Ζουκ από απέναντι να καθίσουμε ακόμα μια χρονιά αλλά δεν λέει να ξεκουβαληθεί η κοπέλα. Θα άφηνα αυτή την υπερεκπομπάρα για ένα τηλεπαιχνίδι;

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όταν τελειώνουν τα συμβόλαια και το τηλεοπτικό μέλλον δεν τον γνωρίζει κανείς, είναι πολύ ωραίο γιατί νιώθεις σαν να είναι κάθε μέρα γενέθλια, όλοι ασχολιούνται με αυτό. Κανείς δεν ασχολείται, οριακά ασχολούμαι εγώ, τα κανάλια μπορούν να ασχοληθούν κι άλλο!» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το Καλό Μεσημεράκι).