Καλό μεσημεράκι: Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την τηλεθέαση - Χθες (15/11) ξεπέρασε μετά βίας το...

Δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στα νούμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την τηλεθέαση - Χθες (15/11) ξεπέρασε μετά βίας το...

Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε την Τετάρτη 16/11 ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας με τον δικό του αυθεντικό και πάντα αυτοσαρκαστικό τρόπο τα νούμερα τηλεθέασης του Καλό μεσημεράκι για την Τρίτη 15/11.

Είναι αλήθεια, πως η απήχηση έχει πέσει και τα χθεσινά νούμερα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά (δείτε εδώ πως τα πήγε). Δεν απέφυγε ωστόσο να το σχολιάσει και δημόσια ευχαριστώντας το κοινό, όσο και αν ήταν αυτό, που έμεινε πιστό στο ραντεβού τους.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

«Παιδιά, είμαστε τέλεια. Μπράβο μας! Χθες, εγώ φταίω για σήμερα. Σκαρφαλώνεις, κοίτα πίσω. Αμ δεν βλέπεις πίσω. Ευχαριστούμε πάρα πολύ αυτούς τους όποιους, να ‘ναι καλά. Σας ευχαριστούμε, για εσάς κάνουμε εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, διανύει μία πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά (δείτε εδώ πως έκλεισε ο μήνας), γεγονός που αποδεικνύει πως όλη η επιτυχία που έκανε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται.

Αυτό έχει δώσει την αφορμή σε πολλούς να διαδίδουν φήμες πως το σόου του πρόκειται να κοπεί και μάλιστα πολλοί τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι σύντομα. Η αλήθεια, όμως, είναι αρκετά διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο διάσημος παρουσιαστής θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στην ροή του προγράμματος του ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιό του και μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τα επόμενα βήματά του.

Νίκος Μουτσινάς

Ακόμη και αν φύγει από το συγκεκριμένο κανάλι, οι επιλογές που του απομένουν είναι ελάχιστες, διότι ήδη έχει σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN, με το οποίο βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη, ενώ όταν έφυγε και από τον ΑΝΤ1, οι συγκυρίες δεν ήταν οι καλύτερες. Μέχρι στιγμής, επικρατέστερη επιλογή είναι ο ALPHA, που φέτος αγγίζει πολύ υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.