Παρελθόν ο ΣΚΑΙ και το Καλό Μεσημεράκι για τον Νίκο Μουτσινά - Σε αυτό το κανάλι μετακομίζει

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Nikos Moutsinas
Instagram / Nikos Moutsinas

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, του οποίου όπως φαίνεται είναι η τελευταία του χρονιά στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της (δείτε εδώ τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από το ΣΚΑΙ).

Ο Νίκος Μουτσινάς πάει από τον ΣΚΑΙ στον...

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του.

Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

 Παρελθόν ο ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά
Instagram / Nikos Moutsinas

Το σχόλιο του για την αποχώρησή του

Την αποχώρησή του από την τηλεόραση είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής της. «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, την επίσης αποχώρησή του ανακοίνωσε και ο Νίκος Μάνεσης, ωστόσο όπως είπε ο παρουσιαστής ήταν ένα τρικ για τα νούμερα τηλεθέασης.

Σχετικά με αυτή την δήλωση λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Μα θα φύγει κι αυτός; Όλοι θα φύγουμε πια; Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι».