«Μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μάνεση για τη δήλωση πως σταματάει από τον ALPHA

Οι σπόντες του για τα νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μάνεση για τη δήλωση πως σταματάει από τον ALPHA

Στη χθεσινή 1/10 εκπομπή του στον ALPHA, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι και πως διανύει τα τελευταία του δυο χρόνια αφού θα πάρει σύνταξη, σήμερα 2/10 ωστόσο, θέλησε να εξηγήσει το λόγο που το έκανε.

Όπως ανέφερε είναι δικό του θέμα το αν τελικά θα σταματήσει από την τηλεόραση ή απλά θα πάει σε άλλο κανάλι, όλο αυτό ήταν ένα τρικ που ήθελα να δουν σχετικά με την τηλεθέαση, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά χαμηλή.

Η δήλωση του Νίκου Μάνεση

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον.

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις.

Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.

Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Δημοσιογραφία από τον ΑΝΤ1. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες. Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εκπομπές που παρουσίαζε ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή “60′ Ελλάδα”. Από το 2017 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha.

Επίσης, δοκιμάστηκε στον ρόλο του αρχισυντάκτη στην εκπομπή “Ώρα για Μελέτη”, ωστόσο η συνεργασία έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες αργότερα με απίστευτα "καρφιά" να πετάγονται στον αέρα.

Υπήρξε παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα.

Μετά το διαζύγιο του, ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της συναδέρφου και συνεργάτιδάς του, Φαίης Μαυραγάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφερε να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.