Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση και στα media γενικότερα για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά, αφού συνήθως είναι μονοψήφια.

Παρόλα αυτά, στην κάμερα του Happy Day, την Δευτέρα 17/10 μίλησε η Ματίνα Νικολάου, η συνεργάτιδα του παρουσιαστή τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι γνωστή και ως Βάνια, και η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το μέλλον της εκπομπής, αλλά και του καλού της φίλου στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα», είπαν αρχικά η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Και συμπλήρωσε για τον Μουτσινά: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

«Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα», κατέληξε.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρησή του

Την αποχώρησή του από την τηλεόραση είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής της. «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, την επίσης αποχώρησή του ανακοίνωσε και ο Νίκος Μάνεσης, ωστόσο όπως είπε ο παρουσιαστής ήταν ένα τρικ για τα νούμερα τηλεθέασης.

Σχετικά με αυτή την δήλωση λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Μα θα φύγει κι αυτός; Όλοι θα φύγουμε πια; Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι».