Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι;

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι;

Σε τέλος εποχής οδηγείται η μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ από την προσεχή σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες. Οι δηλώσεις, μάλιστα, του Νίκου Μουτσινά για ολοκλήρωση ης εκπομπής Καλό Μεσημεράκι (δείτε τες εδώ) μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά & το ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, διαφαίνεται πλέον και από τις δύο πλευρές ότι μετά από τέσσερα χρόνια η συνεργασία τους σε ότι αφορά την ζώνη 3-5 αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Στο κανάλι του Φαλήρου ήδη ακούγεται ότι του χρόνου στη ζώνη αυτή θα υπάρχει ενημέρωση ενώ δεν αποκλείεται νέος κύκλος συζητήσεων με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σε διαφορετική βάση. Πριν ακόμα μιλήσει ανοιχτά στον αέρα της εκπομπής του, άλλωστε, ο ίδιος ενημέρωσε στελέχη του ΣΚΑΙ ότι επιθυμεί να μεταπηδήσει στην βραδινή ζώνη, είτε παρουσιάζοντας κάποιο σόου είτε με late night εκπομπή.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά & το ΣΚΑΙ

«Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι» - Η σπόντα του στον αέρα του ΣΚΑΙ για την Μακρυπούλια

Την αποχώρησή του από την τηλεόραση είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, την επίσης αποχώρησή του ανακοίνωσε και ο Νίκος Μάνεσης, ωστόσο όπως είπε ο παρουσιαστής ήταν ένα τρικ για τα νούμερα τηλεθέασης.

Σχετικά με αυτή την δήλωση λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Μα θα φύγει κι αυτός; Όλοι θα φύγουμε πια; Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι».