«Πιο πολύ αγχώνεστε εσείς...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ματίνας Νικολάου για το μέλλον της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

«Δεν έχουν καμία σημασία τα νούμερα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιο πολύ αγχώνεστε εσείς...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ματίνας Νικολάου για το μέλλον της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 η Ματίνα Νικολάου μετά το τέλος του live του J2US (δείτε εδώ όλα τα highlights). Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό μεσημεράκι.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά & την εκπομπή του

«Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στην εκπομπή για τα νούμερα τηλεθέασης. Περνάμε πολύ όμορφα και δεν έχουν καμία σημασία τα νούμερα γιατί ο κόσμος που μας βλέπει, μας βλέπει και από άλλα μέσα. Ο κόσμος μας αγαπάει, μας στηρίζει και εμείς είμαστε εκεί για να τα δώσουμε όλα.

Δεν ξέρω το λόγο που με ρωτάνε για το αν ο Νίκος θα φύγει από τον ΣΚΑΙ. Πιο πολύ αγχώνεστε εσείς που μας ρωτάτε, παρά εμείς. Όχι, εμείς δεν είμαστε καθόλου αγχωμένοι. Είμαι ηθοποιός, δεν ήμουν ποτέ παρουσιάστρια και ούτε νομίζω ότι θα γίνω», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου στο Happy Day του ALPHA.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά & την εκπομπή του 

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Όπως έχει φημολογηθεί από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του χρόνια στον ΣΚΑΙ. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και γενικά πολλές είναι οι σπόντες που έχει πετάξει και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό στις 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.