Παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν η Αθηναϊς Νέγκα - Τι συνέβη

«Δεν λυπάμαι»

NDP Photos

Γεμάτο αλλαγές, νέα δεδομένα και σκαμπανεβάσματα είναι οι τελευταίοι μήνες για την Αθηναϊς Νέγκα μιας και πριν λίγο καιρό χώρισε οριστικά με τον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 14 χρόνια (δείτε εδώ την προφητική ανάρτησή της λίγο πριν το διαζύγιο).

«Όλοι προδικάζουμε τις σχέσεις μας. Μερικές φορές οι σχέσεις αντέχουν, άλλες δεν αντέχουν. Νομίζω έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και προχωράμε έτσι κι αλλιώς. Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα.

Expand player

Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμους. Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Παραιτήθηκε από την δουλειά της η Αθηναϊς Νέγκα

Μάλιστα, η ίδια πήρε ακόμα μια σημαντική απόφαση καθώς ανακοίνωσε μέσα από το twitter πως διακόπτει τη συνεργασία της με ραδιοφωνικό σταθμό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρει στην ανάρτησή της πως αποφάσισε να παραιτηθεί, στέλνοντας μήνυμα πως μερικές φορές, χρειάζεται να εγκαταλείψεις κάποιες καταστάσεις, χωρίς να περνά σε παραπάνω λεπτομέρειες.

«Παραιτήθηκα από τον rock fm σήμερα, γιατί καμια φορά χρειάζεται να πεις στον εαυτό σου και στους άλλους I quit. Και όχι, δεν σηκώνουν όλες οι καταστάσεις τυπικές ενημερώσεις 2 εβδομάδων. Δεν λυπάμαι, δεν παραπονιέμαι. Παραιτούμαι», έγραψε στο twitter η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντυμένη στα μαύρα με γυαλιά ηλίου να κρύβουν το πρόσωπό της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά τον χωρισμό

«Πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα» - Η πρώτη αντίδραση της Αθηναϊδος Νέγκα στην ραδιοφωνική της εκπομπή μετά τον χωρισμό της