Ντυμένη στα μαύρα με γυαλιά ηλίου να κρύβουν το πρόσωπό της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά τον χωρισμό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε τέλος στον γάμο της (δείτε εδώ την προφητική της ανάρτηση) και έκτοτε μιλάει για το γεγονός, αλλά αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr όμως την εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας την ώρα που συνομιλούσε με έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η ίδια, λοιπόν, ήταν ντυμένη στα μαύρα, καθώς είχε επιλέξει μία ολόσωμη φόρμα σορτς σε αυτό το χρώμα, την οποία συνδύασε με ένα πολύχρωμο μακρύ κιμονό με σχέδια, μαύρες αρβύλες και μαύρα γυαλιά ηλίου. Στα χέρια της, μάλιστα, κρατούσε και μία τσάντα, πάλι, σε μαύρο χρώμα. Δεν φαινόταν να φορά καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της, αλλά αυτό είναι άλλωστε χαρακτηριστικό της.

Η πρώτη εμφάνιση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά τον χωρισμό της

Αθηναΐς Νέγκα

Αθηναΐς Νέγκα πρώτη έξοδος μετά τον χωρισμό

Οι πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου μετά από το διαζύγιο

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Αθηναΐς Νέγκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, όπως αναφέρθηκε ήδη, παρά το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου όπου απέκτησαν κιόλας μια κόρη -δείτε εδώ φωτογραφία της.

Η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (6/10) η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να κάνει την πρώτη της δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού της, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας».

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».