«Eγώ και ο τυχερός σύζυγος...» - Η προφητική ανάρτηση της Αθηναίς Νέγκα λίγο καιρό πριν το χωρισμό της

Ήταν τυχαία;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Eγώ και ο τυχερός σύζυγος...» - Η προφητική ανάρτηση της Αθηναίς Νέγκα λίγο καιρό πριν το χωρισμό της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Αθηναίς Νέγκα χωρίζει μετά από πέντε χρόνια γάμου και ένα παιδί με τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύζυγό της(δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση). Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει τέτοιες υποψίες, πριν από κάποιους μήνες η δημοσιογράφος είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση που από κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί και προφητική, ως προς την τελευταία αυτή εξέλιξη στην προσωπική της ζωή.

Θέση επί του θέματος βέβαια πήρε και η Έλενα Χριστοπούλου, που με αφορμή αυτόν τον χωρισμό έκανε το σχόλιό της για τα ζευγάρια που χωρίζουν μετά από χρόνια, ζητώντας να διατηρούν καλές σχέσεις και να μη βλέπουμε προβληματικές αντιδράσεις και συμπεριφορές(δείτε σε τι αναφέρεται).

Η προφητική ανάρτηση της Αθηναίς Νέγκα λίγους μήνες πριν από το χωρισμό

Πριν από κάποιους μήνες έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου, όπου ανάρτησε φωτογραφία τους και έγραψε:

«Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ο,τι και όπως μπορεί ο καθένας. θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της. από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_

Το απωθημένο φυγείν αδύνατον που ήταν ο λόγος να βγούμε. διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενω ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;»

H πρώτη της αντίδραση στο ραδιόφωνο

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε στην εκπομπή της στο Athens Rock 96,9:

«Καλή σας μέρα, είναι μία υπέροχη ημέρα. 8 Οκτωβρίου 2022 σήμερα, είναι Πέμπτη, δηλαδή η προ- Παρασκευή. Στον κόσμο συμβαίνουν διάφορα συνταρακτικά. Ζιζέλ και Τομ Μπρέϊντι μετά από επικό καβγά προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου. Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο. Άκου κάτι πράγματα τώρα! Η Αθηναϊς Νέγκα θα είναι εδώ μέχρι τις 12, πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φτιάξει τη διάθεση».

Μάλιστα, οι τηλεοπτικές κάμερες περίμενα την παρουσιάστρια έξω από το στούντιο με την ίδια να λέει: «Κάνω πλάκα (σ.σ. ότι είναι πιο συντετριμμένη από την Σακίρα). Γεια σας».