Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα με τον επί 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

«Οι σχέσεις παλιώνουν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα με τον επί 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ανακοινώσει τον χωρισμό της καθώς επέλεξε χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύντροφό της όπου έχουν αποκτήσει κιόλας ένα παιδί -δείτε εδώ την κούκλα 4χρονη κόρη της.

Η ανακοίνωση της Αθηναΐς Νέγκα για τον χωρισμός της

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035.»

Τί έλεγε παλιότερα η Αθηναΐς Νέγκα για τον πρώην συζυγό της

"Χρόνια πολλά, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια.

Οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer, ψάχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή κάποιος έπρεπε να κρατάει το τηλέφωνο σταθερά, το έβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια ???? (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας, αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπίζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλάχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλώς να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν έχω παράπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβώς εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση.

Ας επιστρέψουμε στα πιο απλά : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και, χρειάζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ίσως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου!".

Αθηναΐς Νέγκα ανάρτηση μαγιό

undefined