Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή ανάρτηση με την 4χρονη κόρη της, η οποία είναι χειμερινή κολυμβήτρια

«2 Ιανουαρίου και η μικρή είναι τελικά παιδί μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή ανάρτηση με την 4χρονη κόρη της, η οποία είναι χειμερινή κολυμβήτρια

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει αποδείξει πως είναι λάτρης των social media καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή, με αποτέλεσμα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική.

Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε σήμερα 2/1 να δημοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπυ φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε για τα καλά τον ηλιόλουστο καιρό με την αγαπημένη της κόρη, μιας και βρέθηκαν στην παραλία.

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα θέλησε να ξεσπάσει δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από κάποιους λόγω της εμφάνισής της.

Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο πλατό του Πάμε Δανάη και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της δημοσιογραφίας, οι οποίες δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ.

«Μία από τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω υποστεί στη ζωή μου, είναι η προσπάθεια κάτι κομπλεξικών να περάσουν μεταξύ αστείου και σοβαρού πως είμαι σκοτεινός τύπος. Πως φοράω μαύρα και σκέφτομαι μαύρα – τι μπούρδες! Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους.

Δεν ίσχυε ποτέ και νομίζω πως τώρα πια δεν θα τολμούσαν – ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν περνάνε τέτοια σοβινιστικά δήθεν αστειάκια του κ*λου, τόσο εύκολα.

Το πέρασα πάντως το bulling σε στιγμές που ήταν σημαντικό για την δουλειά μου να μην με παρεξηγήσουν – πιστεύω τελικά δεν έγινε ζημιά αν και η πρόθεση ήταν να γίνει, δεν μπορουμε να αρέσουμε σε όλους και κάποιοι δεν πειράζει να μη σε καταλαβαίνουν αντιθέτως είναι θετικό – δεν θες να αρέσεις εκεί που δεν αρέσεις. Τα θυμάμαι αυτά κάθε φορά που φοράω μαύρα – σπανιότατα κατάμαυρα. Αγαπώ το λευκό,το ροζ, τα χρώματα, τα λουλούδια.

Έχω μαύρα βαμμένα μαλλιά (τι έγκλημα – ειδικά τηλεοπτικό!) και μάλλον δεν θα αλλάξω χρώμα γιατί δεν έχω λόγο και δεν θυμάμαι πια πως ήταν το φυσικό μου, τα σκούρα μαλλιά δεν ανοίγουν χωρίς να καταστραφούν. Μου αρέσει που τουλάχιστον γυαλίζουν and that’s that», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.