«Πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα» - Η πρώτη αντίδραση της Αθηναϊδος Νέγκα στην ραδιοφωνική της εκπομπή μετά τον χωρισμό της 

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ραδιοφωνική παραγωγός μετά το τέλος της σχέσης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τον χωρισμό της με τον επί 15 χρόνια μικρότερο σύντροφό της ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Αθηναϊς Νέγκα, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηναϊδος Νέγκα μετά τον χωρισμό της

Λίγη ώρα αργότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε στην εκπομπή της στο Athens Rock 96,9:

«Καλή σας μέρα, είναι μία υπέροχη ημέρα. 8 Οκτωβρίου 2022 σήμερα, είναι Πέμπτη, δηλαδή η προ- Παρασκευή. Στον κόσμο συμβαίνουν διάφορα συνταρακτικά. Ζιζέλ και Τομ Μπρέϊντι μετά από επικό καβγά προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου. Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο. Άκου κάτι πράγματα τώρα! Η Αθηναϊς Νέγκα θα είναι εδώ μέχρι τις 12, πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φτιάξει τη διάθεση».

Μάλιστα, οι τηλεοπτικές κάμερες περίμενα την παρουσιάστρια έξω από το στούντιο με την ίδια να λέει: «Κάνω πλάκα (σ.σ. ότι είναι πιο συντετριμμένη από την Σακίρα). Γεια σας».

Η αναφορά που είχε κάνει στο παρελθόν στον πρώην σύζυγό της

"Χρόνια πολλά, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια.

Οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer, ψάχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή κάποιος έπρεπε να κρατάει το τηλέφωνο σταθερά, το έβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια ???? (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας, αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπίζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλάχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλώς να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν έχω παράπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβώς εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση.

Ας επιστρέψουμε στα πιο απλά : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και, χρειάζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ίσως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου!".

Αθηναΐς Νέγκα ανάρτηση μαγιό

undefined