«Το μπεμπάκι μας...» - Στον γιατρό με το νεογέννητο Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τα βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι

NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν στις 9 Ιανουαρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά τους, το οποίο ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, αποτελεί ήδη την απόλυτη προτεραιότητά τους και φυσικά όπως με κάθε νεογέννητο, ο πρώτος καιρός είναι πολύ δύσκολος, με την Ιωάννα συχνά πυκνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην νέα της αυτή καθημερινότητα.

Expand player

Τις προάλλες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά βίντεο, κατά τα οποία φαινόταν πραγματικά εξαντλημένη (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό), με την ίδια να μην μπορεί να πιστεύει πως θα είναι έτσι και οι υπόλοιποι μήνες.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ενώ αρκετά δύσκολο ήταν και το χθεσινό βράδυ για την οικογένεια, καθώς τους έτυχαν μερικά απρόοπτα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη & του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το νεογέννητό τους από τον παιδίατρο

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 27/1 το ζευγάρι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον παιδίατρο, προκειμένου να εξετάσει τον 18 ημερών γιο του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο η αγαπημένη του κρατάει στην αγκαλιά το μωράκι τους στο ιατρείο του παιδίατρου.

Λίγο αργότερα και η ίδια ανέβασε ε ένα άλλο βίντεο στο οποίο αποκάλυψε πως το μωράκι τους είναι υγιέστατο!

«Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον, μην το ματιάσατε», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η καριέρα μου ως influencer κλείνει κάπου εδώ» - Η απόφαση της Ιωάννας Τούνη

Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι - Σούσουρο με την νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου