Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι - Σούσουρο με την νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Φαίνονται φυσικά και οι 2 εξαντλημένοι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς πριν περίπου 2 εβδομάδες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», είπε σήμερα το πρωί 23/1 σε συνέντευξή του στην κάμερα του Breakfast at star ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

Και οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από την νέα τους καθημερινότητα. Μάλιστα, πριν μερικά 24ωρα, η Ιωάννα αποκάλυψε και πόσα κιλά είναι τώρα, δείχνοντας το σώμα της στον καθρέφτη (δείτε εδώ το βίντεο).

Φυσικά, η ίδια είναι εξαντλημένη και όπως έχει αποκαλύψει αυτές τις μέρες δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και πως οι ανάγκες του μωρού είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να είναι "νεκρή".

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Ιωάννα (δείτε το εδώ).

Ωστόσο, κατάφερε και κοιμήθηκε λίγο στην αγκαλιά του αγαπημένου της και φυσικά ο ίδιος απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή, καλημερίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη