«Η μαμά είναι νεκρή σήμερα» - "Σούσουρο" με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη δίπλα στο νεογέννητο μωρό της

Είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η μαμά είναι νεκρή σήμερα» -

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά πριν από 13 ημέρες και από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της με το μωρό της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν έχει καταφέρει να ξεκουραστεί ούτε λεπτό (δείτε εδώ το βίντεο με το σώμα της 12 μέρες μετά τον τοκετό και πόσα κιλά έχει χάσει). Πρέπει συνέχεια να φροντίζει τον γιο της, παρέχοντάς του όλα όσα χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο ούτε να κοιμηθεί πια. Ήδη ο τοκετός της ήταν πολύ δύσκολος και η ίδια δηλώνει μια εξαντλημένη.

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου. Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου», επισήμανε στη συνέχεια.

«Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος. Ήταν ζόρικη, η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Είχε 17 αιματοκρίτη για αυτό μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται. Το φυσιολογικό είναι 40 για να μπεις χειρουργείο. Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω...», εξομολογήθηκε για τη δύσκολη γέννα.

«Ήταν ζόρικα. Γενικά γεννούσα μία ημέρα γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω», αποκάλυψε από πλευράς της η Ιωάννα Τούνη.

"Διαλυμένη" η Ιωάννα Τούνη μετά την γέννηση του γιου της

Την Δευτέρα 23/1, μάλιστα, η νεαρή μανούλα δημοσίευσε μία σειρά από στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μιλούσε στο κοινό της, αλλά και στον νεογέννητο, εξηγώντας πόσο έχει καταφέρει να κοιμηθεί τις τελευταίες ώρες, λόγω του θηλασμού, με την κούραση να φαίνεται στο πρόσωπό της.

Παρόλα αυτά, τα πλάνα με τον μπέμπη κλέβουν την παράσταση, ενώ φαίνεται πως έχει στήριγμα τον καλό της, όπως πάντα, ο οποίος προσπαθεί να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την βοηθήσει και η αγκαλιά του είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη (δείτε εδώ την δική του εξομολόγηση για τις δυσκολίες με το μωρό στο σπίτι).

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε.

Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”.

Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε».

Διαβάστε επίσης: Ολόγυμνη από την μέση και πάνω - Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο της και το νεογέννητό της