Ιωάννα Τούνη: Έσπασε ρεκόρ - Η νέα της εικόνα 18 μέρες μετά την γέννα

Το σώμα θυμάται τελικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Έσπασε ρεκόρ - Η νέα της εικόνα 18 μέρες μετά την γέννα

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες επώνυμες της εγχώριας Showbiz, αυτό είναι γεγονός! Πέρα από την καθημερινότητά της, θέμα συζήτησης σε πηγαδάκια συχνά πυκνά γινόταν και το κορμί της που... ήταν και είναι θανατηφόρο!

Τι κι αν έκανε μια γέννα η οποία ήταν και πάρα πολύ δύσκολη (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρισκόταν μέσα στον τοκετό), η influencer φαίνεται πως μέσα σε 18 μέρες έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ δυναμική αρχή για να επανέλθει στην παλιά της σιλουέτα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την χαρά της που κατάφερε και μπήκε επιτέλους στα ρούχα που φορούσε προ εγκυμοσύνης!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες με άλλη ανάρτησή της, αποκάλυψε πως πριν μείνει έγκυος ήταν 62 κιλά, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έφτασε τα 78 και μέχρι στιγμής που ζυγίστηκε βρίσκεται στα 70. Όπως ανέφερε, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη διατροφή, όμως θέλει μέχρι το καλοκαίρι να επιστέψει στα φυσιολογικά της.